Blått med kameran runt halsen

Hej

Igår var det torsdag och Christel  eller Popprinsessan hade sitt torsdagstriss i foto och bilder igen. Jag hade tänkt hänga på så så många gånger nu att det nästan är lite pinsamt att det blev först nu. Blått  med kameran runt halsen. Plus att jag dessvärre är en dag för sent. Men men blått blev det i alla fall.

Blått med kameran runt halsen

I sedvanlig ordning när det kommer till mig läser jag bara halva instruktionerna. Säkert för att jag är så snabb och otålig. Triss Kamilla betyder tre. Alltså tre bilder inte varken fler eller färre.

Långbro Bakficka är en pärla

Jag minns när det blev klart att vi skulle flytta hit att jag blev så glad över att både värdshuset och bakfickan skulle ligga mindre än 300 meter från oss. Idag är jag mer än tacksam för dessa pärlor som givit mig så mycket feelgood och frid. Ofta blir man lite hemmablind och vill bort en bit från boet. Så är det väl även för mig men samtidigt så skönt att ha dessa pärlor runt hörnet.

Runt runt med kameran

Att bara gå runt runt med kamera kan verkligen ta en med på tokiga ställen och öppna ögonen för sådant som inte borde hamna på bild. Men jag har faktiskt sett detta utedass eller baja maja stå med öppen dörr flera gånger nu. Tänker att det måste lukta pyton där inne eller så vill de bara bjuda in fler på dasset.

Random är alltid random och så får det bli i slutet av detta inlägg. Har inget mer att säga men bilder som får säga sitt om min fredag så här långt.

 

 

4 thoughts on “Blått med kameran runt halsen

Add yours

  1. Man kan verkligen hitta en hl del konstiga motiv när man är på fotopromenad.. utedasset verkar dock inte så inbjudande så det behöver säkert vädras

  2. Det är alltid lika kul att bege sig ut med kameran. Gör det allt för sällan men då det sker så mår jag så bra. Fina triss du fick till, och visst är det kul med sådana här utmaningar.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: