Var hittar man akut tandvård Malmö

” Inlägget är i betalt annonssamarbete med Tandvårdcentralen.se ”

Hej

Ibland kan man behöva en tandläkare på momangen. Var hittar man akut tandvård Malmö. Om du bitit sönder en tand eller kanske skadat en tand på annat sätt kan läget vara akut. En skadad tand löper nämligen stor risk att skadas yttterligare eftersom tandbenet kan vara blottlagt. Enklast är såklart att googla men hur ska man veta om de tandläkare som kommer upp är så bra som man önskar.

Var hittar man akut tandvård Malmö

Jag hade tittat på klinikens recensioner. Samt hur informationsrika och proffsiga klinikens sociala kanaler är. Det är nog fler än jag som vill se bilder och få faktainformation om kliniken innan jag kommer på besök. Nu ska jag tipsa om Tandvårdcentralen i Malmö som inte bara är en vanlig tandläkaremottagning utan även har akut tandvård.

Varför skulle jag välja dem? De vill att alla möten med en tandläkare ska kännas positivt. Och att patienterna ska känna att de trivs  och känner sig trygga på kliniken. Trygghet hos tandläkaren tror jag många med mig vill känna. För visst kan det vara lätt att känna sig obekväm när man många gånger inte ens kan prata hos tandläkaren för hela munnen är full av verktyg.

Bäst i hela Malmö med erfarna tandläkare

Tandvårdcentralen är allas tandläkare Malmö som inte ska likna någon annan klinik. Redan 2006 öppnade de och har haft samma vårt fokus hela vägen. Nämligen på kvalitativ tandvård och att alla patienter ska känna sig trygga och välkomna hos dem. Ofta återkommer de till att de vill att  kliniken har en familjär anda. Alla ska känna sig som hemma när man går till tandläkaren.

Frisk tandvård till fast pris

Hur bra låter inte detta så säg. Många gånger oroar säkert inte bara jag över vad kalaset hos tandläkaren ska sluta på. Peppar peppar så har jag ännu inte åkt på de galet dyra tandvårdsräkningar som jag har nära som fått.

Tandvårdcentralen är den första privata kliniken i Sverige som har frisktandvårdsabonnemang. Detta innebär bland annat att man har regelbunden tandvård till ett fast pris under hela 3 år.

Tecknar man detta avtal är man säker på att få den tandvård man behöver utan oväntade kostnader. Oberoende om du råkar skada en tand eller får andra problem, kan du vara lugn och trygg. Om jag bodde i Malmö med omnejd skulle jag garanterat hoppa på detta. För man vet ju aldrig vad som händer i framtiden.

KRAM

 

One thought on “Var hittar man akut tandvård Malmö

Add yours

  1. Synd att jag bor så långt från Malmö. Det här med frisktandvårdsabonnemang skulle jag gärna vilja ha, och det verkar vara en omtänksam klinik.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: