Vissa kvällar lever man länge på

Hej

Igår hade jag en superhärlig dag som innehöll det mesta av det bästa. En runda in till stan för touch up på botoxen och hämta ett litet litet paket i Liljeholmen. Följt av en myskväll i soffan med Tilda. Vissa kvällar lever man länge på. Just det vi var i Uttran också med Marcels bil för T skulle hämta en tröja inför sin resa till helgen.

Vissa kvällar lever man länge på

Vi satt i soffan och streck kollade på en miniserier och mumsade choklad. Då Tilda fick för sig att vi skulle kika om det gick lyssna på gamla CD-skivor i min gamla dator som landade här hemma för någon vecka sedan. Dumburken som fick virus och tok dog lever tydligen igen men är segare än segast. Hur som haver den är så gammal att den har en CD-spelare i sig.

Sagt och gjort vi skulle lyssna på sista julskivan med barnen Rytterlund från 2006. När killarna var små och så även Tilda ett år i alla fall gjorde vi julskivor med barnen. Eller vi och vi jag var nog den som arrangerade runt om kring. Fotade omslag och såg till att barnen framförde sina nummer medan R satte ihop musiken till en skiva.

Hur som haver den skivan lyssnade vi på om och om igen igår kväll och skrattade så tårarna rann. Alltså hur fina ungar har inte jag eller vi då. Det som jag blev mest glad för var första spåret med Tilda. För första natten i livet för Tilda när vi fick bo på BB hotellet låg hon och sjöng eller nynnade på en slinga i timmar. Vilken R spelade in och även hamnade på denna skivan. Sedan gick hans telefon sönder och så även allt innehåll. Men så igår fick jag och Tilda återigen höra den låten. Säga vad man säga vill men för mig och Tildas nära är detta helt otroligt att ett litet barn inte ens ett dygn gammal sjunger så här. Förhoppningsvis så hade alla de sånger jag sjöng för henne i magen någon inverkan.

Varvet runt Östermalm

Jag åkte in till stan för att som sagt göra en touch up på botoxen hos Caroline. Men innan dess hann jag både hämta minsta paketet på Lindex i form av ett par trosor. Ta en kaffe i handen och hälsa på Stockholm en stund. Nu ska jag tipsa om Caroline som måste vara den mest lyhörda och proffsiga sjuksköterska med botox och filler specialitet vi har vi stora staden. Dessutom är hon verkligen duktig och kan sin sak. Plus att hon har bra priser på sina behandlingar. För alla dem som gillar kändisvärlden så går flera av de största (the one and only B till exempel) till Beauty Project Stockholm för både naglar, hår, fransar och injektioner.

 

2 thoughts on “Vissa kvällar lever man länge på

Add yours

  1. Mystid med barnen är så viktigt. Vilken underbar kväll. Ändå hann du med andra saker under dagen. Härlig dag säger jag bara.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: