Smile it från Susanna Falken

”Inlägget är i betalt samarbete med Susanna Falken Jewellery”

Hej

Mina fina jag är så glad för att jag hittade till Susanna Falken Jewellery. Jag som tycker om saker i allmänhet som inte alla andra har blev glatt överraskad. Smile it från Susanna Falken. Visste ni  att titan är den 9de mest vanliga metallen i jordskorpan. De skapar eleganta smycken som är framförallt allergivänliga och skonsamma mot huden.

Smile it från Susanna Falken

Smyckena är allergivänliga och skonsamma mot huden då de använder sig av noggrant utvalda material  såsom medicinskt titan och kirurgiskt stål 316L. Dessa material är välkända och betrodda inom sjukvården och används ofta i tillverkningen av medicinska implantat, vilket bland annat vittnar om deras säkerhet och pålitlighet när de kommer i kontakt med huden.

I varje smycke ser de en möjlighet att göra en skillnad – för dig och för ditt totala välbefinnande. Med Susanna Falken Jewellery får du mer än bara vackra smycken, du får ett löfte om säkerhet, kvalitet och omtanke.

Alltså hur bra låter och är inte detta. Tänker då många faktiskt blir allergiska och får en reaktion av särskilt örhängen som är så nära huden då de ofta inte bara är utanpå huden utan även genom örsnibben.

Tema på mina smycken

På de smycken som jag köpte finns ett tema nämligen Smile it Kamilla. Jisses vad jag har sagt det till mig själv och om mig själv genom åren. Förr hade smile it en lite annan innebörd. Då handlade det ofta om att blunda för, sudda bort och låtsas som om allt var perfekt och att jag var så happy. Fejk it until you make it på högsta nivå. Ofta använder jag fortfarande det uttrycket Smile it Kamilla alltså. Men nu menar jag att jag ler åt mig själv och livet som ska levas så gott man bara kan oftast i alla fall. Hur som haver de smycken jag valde har smile figur. Dessa vackra smycken blir lite som symboler för att leva mitt liv, ha så roligt jag bara kan och att inte ta mera skit.

One thought on “Smile it från Susanna Falken

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: