Ha kul och lev livet ångra bara lite

Halloj

Alltså jisses dagarna bara rusar iväg och tur är väl det. Det går fort när man har roligt och tur är väl det. Ha kul och lev livet ångra bara lite. Egentligen brukar man säga att man inte ska ångra någonting. Men den blir ju svårt för visst fasiken finns det och kommer finnas saker man ångrar eller önskar att man hanterat på annat sätt.

Ha kul och lev livet ångra bara lite

Med den vetskapen ska vi nu ta oss tillbaka så långt som till torsdagen för att samla ihop mitt lilla liv. I torsdags var jag i stan och åt glass med Marcel efter hans kundmöte. Själv sysselsatte jag mig en kaffe medan jag pratade i telefon.

På kvällen gav jag mig ut på milen i både halvregn och solsken. Det blev en lite mysko runda men verkligen skön med en god vän i lurarna.

Fredagspresent de luxe

I torsdags klickade jag hem vackra smycken från Susanna Falken som jag fått ett presentkort ifrån de kom redan till ytterdörren dagen efter. Det om något får man väl kalla raketfart. Vad de innehöll kommer i ett eget inlägg så kika in här igen får ni se.

Det har blivit många trevliga kaffe med härliga vänner och en del hemmafix denna veckan. För att inte tala om alla mil och pass på gymmet. Jag är verkligen på g på alla plan nu. Så bara för att blir det lite bilder från senaste dagarna här innan jag tänker berätta om gårdagskvällen.

Utomhusbio i Rålis

Igår kväll var jag med en nära vännina i Rålis på picknick och utomhusbio. Halleluja alltså vad folk det var och hur mysigt det var. Säkert över femtusen människor som alla satt på marken och tittade på Där kräftorna sjunger tillsammans. Magi alltså. I parken spelade band innan filmen började och det var fullt av spännande foodtrucks som sålde mat. Denna kvällen kommer jag minnas som en av de bättre 2023 helt klart.

Igår natt levererade Stockholm sitt bästa jag. Utsikten från Västerbron var magi.

KRAM KRAM

♥♥♥

5 thoughts on “Ha kul och lev livet ångra bara lite

Add yours

  1. Stockholm är som vanligt vackert, jag har inte varit på någon riktig utomhusbio men det lät ju som att du hade trevligt i alla fall. Det är roligt med sommar för det händer en hel del extra kul saker

  2. Vilka härliga dagar. Önskar så mycket att jag skulle klara av en mil, men där står jag inte ännu. Helt underbara dagar verkar du ha haft i alla fall.

  3. Ja det blir lätt att man ångrar saker och att man kunde gjort det bättre. Men just då kanske man kände att det var det bästa, beroende på vad för situation man befann sej i.

  4. Vad häftigt med utomhusbio! Det är något jag vill gå på någongång, verkar så mysigt!
    Härligt att du känner dig på g på alla bra, underbar känsla!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: