Gymmet chokladkaka och milen

Hej igen

Återigen en tillbaka kaka. Måste försöka bättra mig men dagarna rullar på och så även livet. Men för min egen skull så är det roligare att skriva up to date tycker jag. Gymmet chokladkaka och milen det är väl det hela från gårdagen så jag skulle kunna stanna där. Fick ett presentkort på Susanna Falken som jag använde såklart.

Gymmet chokladkaka och milen

Efter en lång härlig morgon med frukost i sängen gav jag mig iväg till gymmet. Egentligen var det lite för mycket folk där för att jag skulle må som bäst. Men jag börjar faktiskt lära mig att kunna vara i mitt ego när jag upplever att det är mycket folk. Gympasset var riktigt bra och jag studsade i vanlig ordning ut där ifrån. Alltså att köra bra på gymmet är sådan energikick. Underbart med det bubblet som infinner sig i kroppen efteråt.

Därefter kom fastighetskötaren och fixade låset så nu har jag släppt hem dörrvakten. Tur för hen att det blev så fp dagar hen behövde sköta in och utkastningen hos oss.

Chokladkaka de luxe

Jag har varit lite baksugen ett par dagar men inte haft tiden. Så igår knäckte jag äntligen äggen i bunken och bakade en chokladkaka som jag fått recept på av en god vän. Halleluja måste jag säga för denna var eller är en tiopoängare på alla plan. Denna lilla läckerbit är den där perfekta lilla chokladdesserten efter en god middag.

Milen i benen 

Kvällspromenader är ljuvligt måste jag säga. Att stoppa lurarna i öronen och bara ut och gå är så härligt. Nu har det blivit lite så att jag lyssnar på sommar i P1 med sommarpratarna medan jag går om jag inte pratar i telefon vilket händer rätt ofta det också för att vara helt ärlig.

Shoppat nya fina smycken

Jag har fått eller hade fått ett presentkort hos Susanna Falken Jewellery som gör smycken vilket jag shoppade för igår. Det är alltid så roligt att köpa fina smycken från duktiga designer. Så nu väntar jag med spänning på mitt lilla paket.

4 thoughts on “Gymmet chokladkaka och milen

Add yours

  1. Var också på gymmet, men idag var det sååå trögt. Nill energi. Vilket fint väder ni har, här vräker regnet ner men det är kanske så det ska vara i Göteborg 🙂

  2. Jag fick rumpan till gymmet både i tisdags och idag. Så jag klappar migpå axeln. Härligt att du även slog till med en långpromenad.
    Det är nu det är så skönt med sommar och härlig kvällar
    Kram Kajsa

  3. Har inte varit på gymmet på ett par veckor nu, har inte känt mig helt på topp och haft ont i nacken. Så idag blev det ett besök hos kiropraktorn istället.
    Gillar också att lyssna på saker när jag är ute och går. Sommarprat, poddar eller ljudböcker. Eller pratar med vänner 🙂

  4. Å vilket härligt väder du ser ut att ha. Både i Halland och nu i Småland har regnet öst ner. Ikväll sprack det dock upp och det ska tydligen bli en fin helg, men sen blir det regn igen. Jag vill ju ha sooool!

Kommentera

Up ↑

%d