Fika & Wine och kärt återseende

Hej

Jag vet inte vad jag gör för fel men mycket tillbaka kaka blir det här inne märker jag. Får väl skylla på semesterlunk om det nu skulle vara en bra ursäkt. Fika & Wine och kärt återseende med Marina som jag inte träffat på bra länge innan igår. Vi hade även fastighetsskötaren här igår för vårt ena lås krånglar i ytterdörren.

Fika & Wine och kärt återseende

På eftermiddagen efter både dörren som kollades upp och ska få ny låskista tror jag det hette begav jag mig in till Gamla Stan. Det kanske inte var det smartaste stället att ses på om man ville ha lugn och ro. För i sedvanlig ordning är det tjockt med turister i Gamla Stan på sommaren. Men jag lyckades slingra mig fram till Fika & Wine som är en liten pärla i mina ögon. De serverar både lunch, middag, fika och såklart – vin! Dessutom har de en mysfaktor på hög nivå. Känns det lite som att sitta hemma hos en vän och snick snacka om livet. Ps jag lånade Marinas fika bild då jag glömde bort att ta någon sådan.

Att träffa Marina igen var himla kul. Det var länge sedan vi sågs nu så vi hade mycket att avhandla. Jag är så glad att hon kom in i mitt liv genom bloggen faktiskt då hon även var aktiv förr.

Allsångsmiddag med mina juveler

Väl hemma igen blev det vad man skulle kunna kalla Allsångsmiddag i soffan med mina tre älsklingar. Marcel lagade mat som han brukar göra. Tänkte bara dela med mig av en blänk till alla föräldrar som oroar sig för sina barn som är kräsna och inte äter knappt något. Så var nämligen min Marcel. Det han åt som barn och ung tonåring går nog räkna upp på händernas fingrar. Som riktigt liten stod han alltid vid sin spis i köket med riktiga kastruller och lagade mat.

Sedan hände något på vägen idag lagar han riktigt bra mat och skulle kanske till och med kvala in till mästerkocken på tv. Då förstår ni vad som hänt. Jag som var lika som Marre som barn överlevde. Själv åt jag bara kålpudding i flera år när jag var liten. Så gör inte så stor grej av att barnen måste äta både det ena och andra. De kommer överleva och äta vad de behöver jag lovar om de inte är sjuka men det är en annan sak.

På tal om Allsången så tyckte jag kvällens bästa grej var Pernillas hundar Sammy och Dino men så tycker jag de grabbarna är så roliga.

2 thoughts on “Fika & Wine och kärt återseende

Add yours

  1. roligt med ficka i Gamla stan, dock kan jag tänka mig att det är trångt, brukar ju vara mycket folk även när det inte är turistsäsong. Bra också att få middagen lagad, särskilt om den är god

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: