Korta naglar är inte jag

Godmorgon

Jag har verkligen kommit in i semesterlunken här hemma vilket är så skönt. Korta naglar är inte jag det är verkligen sant. Men så blev det eller fick bli då jag behövde göra nytt sätt. Vilket jag brukar göra varje sommar då mina egna naglar under materialet blir för tunna och oftast släpper från materialet lite på sommaren. Naglar blir nämligen extra torra eller mina har alltid blivit det i alla fall. Kom på igår på salongen att det i juli 2008 var första gången jag började med naglar och blev fast. 15 år med naglar det är jäkligt många år.

Korta naglar är inte jag

Korta eller kortare än vad jag brukar blev det för det är ofta smartast vid nytt sätt då det inte finns någon egen längre nagel under att fästa vid. Men jisses alltså vad jag ogillar dem denna gången. Till den grad att jag bokat in mig på annat ställe redan nästa vecka för att ev göra om dem och som Kamilla naglar.

För struligt och stressigt för min smak på salongen igår. Alla tre tjejerna var sena då menar jag riktigt sena. 30 minuter sena fanns inte med i min planering vilket innebar att jag fick boka om nästa grej på min lista till senare i veckan. Plus att det kändes inte alls bra smutsigt stökigt och stress i hela salongen. Nu kommer det verkligen dröja till jag går dit igen.

Härlig kvällsrunda

Som jag behövde promisen igår kväll alltså. Jag behövde verkligen prata av mig och få tips på vägen. Vilken tur att jag har en extra stjärna i mitt liv som både kan hålla mig i handen och lyssna. Rikedom är så mycket mer än pengar om rikedom någonsin kan vara just det. Rikedom för mig är att ha livet och sig själv och leva med nära och kära i sanning.

Jäkla vad djup jag blev nu. Sanningen är grejen. Minns så väl en psalm som vi sjöng i kyrkor när jag var barn och gick i kör. Texten gick något i stil med:

Sänd ditt ljus och din sanning 

Låt det leda dig , låt det fara dig till ditt eget hjärta

 

5 thoughts on “Korta naglar är inte jag

Add yours

  1. Den nagelsalongen skulle jag förmodligen aldrig gå tillbaka till. Men för mig ser dina naglar fortfarande långa ut, och det är väl för att jag jämför med mina som är korta😄

  2. Korta naglar kan ju kännas riktigt ovant om man är van vid långa. Den nagelsalongen skulle jag inte välja igen, det är u inte gratis att fixa naglarna så då förväntar man sig ju bra service när man är där

  3. Rikedom för mej är att ha förmågan att uttrycka sej i tal eller skrift, att fritt få välja och tycka vad jag vill. Och självklart hälsan, som det iofs är lite si och så med…

  4. Ett sådant ställe hade jag aldrig gått tillbaka till. 30 minuter är inte OK. Hade vi som kund kommit så mycket försent hade vi nog fått betala och bli av med tiden.

  5. Jag är så sugen på att gå till salong och fixa mina naglar igen. Gjorde det regelbundet förra året, men i februari i år tog jag bort det. Tänkte att det var skonsamt att låta naglarna få vila lite. Innan jag ska börja jobba igen, vill jag nog allt fixa till de igen. Mina naglar blir aldrig särskilt långa utan något på.

    Trist att du fick vänta så länge på salongen. Gå inte dit igen!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: