Födelsedagsfirande på Tapas ställe

Hej

Kan ni tänka er att det faktiskt regnar på riktigt här i stora staden idag. Jag tänker ge mig ut på en runda med gummistövlar och regnkappan på och lyssna på sommar i P1. Igår kväll var det födelsedagsfirande på Tapas ställe för lilla Mona. Det var himla trevligt att träffa en massa nya människor och äta goda tapas.

Födelsedagsfirande på Tapas ställe

För många tankar och saker i skallen för mig igår alltså. Glömde nämligen hoppa av tåget två gånger för att möta upp en vän som skulle på samma Tapas ställe och firande som mig. Vimsig i pannkakan eller halv senil. Skulle nog säga tankspridd för att vara lite snällare mot mig själv.

Firandet hölls på Alegria Tapas Bar på St:Eriksplan. Jag hade aldrig varit där tidigare men det var helt okej mat. Drinkarna var kanske inte toppklass men så jag jag blivit kräsnare än kräsnast då jag gärna smakar drinkar på toppställen just nu. Vad säger man mycket vill ha mer. Skulle nog säga att har man druckit på de bästa barerna är det svårt att inte besöka dem igen. Ja ni hänger säkert med. Bartender grejen är ett hantverk och en kunskap , ett yrke som inte vilken klåpare som helst behärskar. Precis som med allt här i livet.

Kaosbrudarna vilket jäkla namn

Alltså vilket jäkla namn på vårt lilla gäng men det passar så bra på oss. Nu var jag kanske taskig vi är inte kaos men vi har träffats en gång i tiden när liven var kaos. Våra bakgrunder är lite lika och alla har upplevt saker som inte varit de bästa. Stannar där tänker jag. Igår var det såklart inte bara vi från vårt gäng som firade M utan alla hennes vänner vilka var kul att träffa.

Grattis igen då Mona.

Hoppas du sov gott i natt i nya lägenheten.

3 thoughts on “Födelsedagsfirande på Tapas ställe

Add yours

  1. roligt att träffas och umgås, tapas är inte helt fel det heller.. och ja, äntligen kom regnet även här i Sala, så skönt..

  2. Åh vad trevligt det lät. Riktigt bra drinkar säger man inte nej tack till. Helt klart är det skillnad på vem som gör dom.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: