Bus irl så att säga

Halloj

Bus irl så att säga är väl oftast kul eller hur. Men ibland kan det bli för mycket av det goda. Vilket jag fick erfara idag efter att jag busade mig lite igår för att bli lite fräschare inför kvällens jippo. Det känns idag som jag blev lite fick lite för mycket färg fast jag valde den ljusaste. Aldrig blir man nöjd fast det blir jag ofta. Men men jag får väl låtsas att jag är nyss hemkommen från Franska Rivieran.

Bus irl så att säga

Avslutning på Måleriet igår var en trevlig stund med mycket snack och godfika tillsammans. Kollegan som jag skapade Elsi-Siv tillsammans med vill jättegärna försöka få med henne till Liljevalchs Vårsalong 2024. Jag får erkänna att jag var eller är tveksam men det var hennes stora dröm så jag sa väl okej till att försöka. Fick bara preppa lite extra på hennes för att hon ska vara safe på utställning om hon får en plats där till våren.

Inte alltid som man tänkt sig

Fast jag sa nej nej så blev det ändå någon eller något vad vet jag igår kväll. Ibland är det så skönt att bara prata i timmar om livet och allt. Regnet kom äntligen vilket till och med jag väntat lite på. När det väl börjat regna gav jag mig ut en runda i tofflor, shorts och regnjacka för att få vara i just sommaregnet. Helt ljuvligt tycker jag.

Busade vidare i livet

Jag tog utmaningen i 2 km snabbast i roddmaskinen på samma villkor. Jisses eller grattis till mig då för jag vann med råge också. Så får man säga om man vinner med 16 sekunder tycker jag. Nu söker jag nya utmanare till roddmästaren Kamilla. Alltså lite stolt är jag allt över min insats.

Förloraren bjöd på frukostkaffe 

Förloraren måste helt klart stå sitt kast eller hur. Morgonkaffe i gräset vid Långbro park. Jag är så tacksam för att vi har fina Långbro Bakficka här hemma.

Kreativa eller var det busiga Kamilla

Myror i brallan eller spring i benen gör människan lite extra kreativ. En sak och inte lyfta på rumpa blev detta lilla alster. Galet pinsamt men ändå lite kul. På tal om det så hjulade jag idag på långa bänken vid dammen i parken. Kände mig som värsta gympaproffset efteråt.

Ikväll väntar födelsedagsfest för en riktig pärla som ska firas ordentligt. 

 

4 thoughts on “Bus irl så att säga

Add yours

  1. Alltid roligt att slå rekord, och härligt med regn efter en lång och varm period, här i sala regnade det också lite igår..

  2. Jag hatar verkligen roddmaskinen. Däremot så lyckas jag slå personligt rekord varenda gång vi kör den sista tiden och det är inte en nära döden upplevelse ändå. Däremot har jag en hel del att jobba på fortfarande, men det går sakta åt rätt håll. Vi kör 5 minuter och ser hur långt jag kommit.

  3. Tkr det var en bra insats verkligen och du ska va stolt över dej själv. Franska revideras är en fin plats man hade velat besöka 🌸

  4. Kul med rodden, det är ett roligt träningsredskap.
    BUS är svårt tycker jag! Vet aldrig hur mycket jag ska ta… Men med tanke på att det varit väldigt soligt sista tiden så var det säkert ingen som reagerade på din fuskbränna 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: