Hälsade på hemma hos Kungen

Hej

Egentligen är jag på tok för trött för att skriva något men samtidigt för speedad för att krama kudden redan. Hälsade på hemma hos Kungen. Tilda och jag fick följa med Marcel och Celin när de skulle ut med hennes föräldrars fina båt idag. Vi har haft det så mysigt fast jag varit seg i kroppen efter ett bra pass på gymmet igår plus så nära milen i bilen extra det går.

Hälsade på hemma hos Kungen

Efter lunch idag åkte vi in till Söder och Eriksdals båtklubb där båten bor eller ligger säger man visst. Även idag har vi haft kalasväder här i huvudstaden. Båten åkte bort mot Drottningholm och hem till vårt kära kungapar. Lite surt att de inte vinkade in oss på husesyn eller ett glas saft i trädgården när vi ända kom förbi liksom.

Mina små badade efter båten

Marcel och Tilda badade eller åkte efter båten medan Celin körde. Jag hade aldrig vågat men så är jag en fegis när det kommer till vatten som går över mig. Eller man säger faktiskt när jag inte bottnar är jag skraj. Ofta har jag sagt och jag säger det igen att en gång ska det bli båtfolk av även mig på allvar. Vem vet jag kanske blir skeppare åt värsta hunken. Ingen som vet eller så kanske jag får en egen kapten,

♥♥♥

 

3 thoughts on “Hälsade på hemma hos Kungen

Add yours

  1. Ja världens otur att inte kungaparet kunde bjuda in er! Fast vet i sjutton hur man skulle bete sig om det hände… Jag hade varit livrädd för att säga ”du” eller något sådant, haha!

  2. Åh vad jag saknar vår båt när jag ser dina bilder. Eller nja inte vår båt för den strulade lite för mkt men att ha båt.
    Åka ring efter båten var verkligen kul. Älskar sånt!

Kommentera

Up ↑

%d