Kanske lite för trevligt

Halloj

Fy tusan vad seg jag är idag. Midsommar var himla trevligt igår måste jag säga. Kanske lite för trevligt. Eller så är jag helt enkelt inte van vid att vara ute i strålade sol hela dagen och dricka bubbel. De senaste midsomrarna har vi haft toppen väder vilket jag tror gör och gjorde att alla blir lite lite gladare och njöt lite extra. För visst minns vi alla alla dessa aftnar då regnet öst ner och vi suttit ute i både regnjacka och paraply.

Kanske lite för trevligt

När jag kikade igenom telefonen nyss för att plocka med mig lite bilder från idag och gårdagen. Såg jag att det enbart fanns en bild från igår om jag inte räknar de två som jag fick skickade till mig från en vän. Fast de var inte särskilt bra varken på mig eller i kvalitet så de fick åka till korgen direkt.

Hoppas att ni hade en bra midsommar precis så som ni önskade den skulle bli. Min blev långt över förväntan på alla plan. Säkert därför det inte hanns med att leka fotograf.

Josefs glass

Bara för att gav jag mig ut på eftermiddagen i hettan på en tur som skulle gå till Josefs glass på Sjöstigen andra sidan Långsjön. De ska vara en lite glasskiosk som ska göra sin egen glass vad jag förstått. Men på plats blev jag tveksam till om de faktiskt gör sin glass själva eller bara är en glasskiosk.

Hur som haver var det en liten charmig kiosk med fantastisk utsikt över Långsjön. Lite kul var det också att gå på andra sidan sjön. Tror minsann att jag får göra en grej och gå runt hela sjön med små stopp i sommar.

Glassen då var den så bra som den var höjd? Jag valde pistage och salted karamell smak. Glassen skulle vara gelato men i mina ögon var det mest likt vanlig kulglass. Pistage glassen var en fegis med svag smak. För mesig för att få mer än 3 av mig. Lika så salted karamell var för klen i smaken. Mitt betyg blir en svag 3 mycket av det betyget kommer av charmen och läget medan glassen bara var vanlig glass som vilken som helst. Sorry men sant….

 

 

One thought on “Kanske lite för trevligt

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: