Yes to the dress

Halloj

Glad midsommar till er alla fina. Förhoppningsvis så ser det ut som flera delar av landet kommer få ett sådant där väder som vi önskar just en dag som denna. Yes to the dress. Igår var jag med Tilda som var tvungen enligt henne att hitta en outfit extra till midsommarafton. Själv hade jag också gärna införskaffat en ny klänning men gränsen för klädkontot var nådd för länge sedan för min del. Tilda hittade en superläcker kjol på secondhandbutik och köpte en ny tischa till kvällens outfit.

Yes to the dress

Vi var även inne på Kicks och dofta oss fram till nya dofter som ska köpas. Båda var inne på Valentino men valde helt olika dofter. Förr var jag en riktig parfym nörd med ett badrumsskåp med nästan på tok för många flaskor. Nu är jag då lite klokare och doftar på dem innan de får följa med med.

Lunch på Donken

Säga vad man säga vill om den berömda gyllene bågen men gott kaffe har jag alltid sagt att de haft. Igår smet vi in på Donken och åt lunch. Alltså ibland är de bara så gott och smidigt att äta där. Särskilt om det var ett tag sedan man åt deras mat.

Prova igenom de gamla

Köper man inget nytt så får man prova igenom de gamla. Så fick det bli för mig igår. Några blev ratade innan de ens fick vara med på bild. Kjol eller klänning det var den stora frågan och är nog inte ens i denna skrivande stund bestämt. Men men två alternativ kom jag fram till kan funka idag. Ni kanske kan hjälpa mig att tycka om kjol eller klänning.

Något som i sin tur var bra med provstunden var att det blev en liten hög som ska försöka säljas på Vinted.

Ljuvliga kvällar på balkongen

Vilka sommarkvällar vi har nu alltså. Helt underbara varma och ljumma och precis så där som man alltid önskat och de är i sagorna.

TREVLIG MIDSOMMAR

4 thoughts on “Yes to the dress

Add yours

  1. Din klänning är fantastisk, jag hoppas att du valde att bära den idag.

    Vi är helt klart oense om en sak, gyllene måsens kaffe. Jag går hellre en hel dag (med huvudvärken som kommer då) än att dricka deras kaffe. Det är rävgift rätt upp och ner. Dock funderar jag på om det har med kaffebönorna att göra. Allt kaffe smakar inte bra i Skåne liksom att Zoegas Skånerost inte smakar bra i andra delar av Sverige. Jag kanske får köpa mig en kaffe på gyllene måsen nästa gång jag är i huvudstaden.

    En riktig härlig midsommar önskar jag dig!
    Kram

  2. Hoppas du får en bra midsommar. Vi ska väl ta oss ut om en stund, men var och firade en riktigt traditionsenlig med dans runt stången, folkdans och hembakade bullar.

  3. Vilken fin klänning du hade på dej, kamilla. Helt i min smak 😍 skönt o stoppa förbi donken ibland.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: