Måla din dag

Hej

Trött trött trött så känner jag mig nu i ena hörnet av soffan. Onsdagen rullade på och var en himla bra en. Såg en spännande bok på Designtorget idag. Måla din dag – Ett unikt sätt att minnas din dag. Måla tänkte jag det måste väl funka lika bra med att fota. För det är ju precis det som Kamillas Kamera bygger på att minnas mitt liv. Mitt liv och mina dagar genom kameran.

Måla din dag

Genom alla dessa åren har jag blivit ganska bra på att måla mina dagar med bilder. Dagens tips vill man minnas sina dagar så är det ett kanon tips att skapa en blogg. Sedan kan man inte behöver ha den öppen för allmänheten om man inte vill. Det går att ha lösenordsskyddade bloggar om man inte vill dela sina dagar med andra. Men konceptet för att minnas och spara sitt liv i dagboksform vare sig det är med egenmålade bilder eller fotade bilder är både roligt och ett fint sätt att samla sina dagar på.

Mot Söder med Tilda

Tilda skulle fixa sina naglar och jag skulle hämta mitt recept eller pappret från synundersökningen så vi slog följe. Tyvärr så gjorde jag bort mig då jag i sista stund slet på mig en lång svart kjol. De vita linnebrallorna tyckte jag var lite för genomskinliga eller så var de inte det. Jag behövde helt enkelt känna på dem en stund innan de fick vara på till Söder. En sak eller det var inte det smartaste valet idag för det var svettigt värre. Tur att det gick hålla upp och vika inunder kjolen i troslinningen.

Jag vill ha behöver nu just idag nu ikväll en grå långklänning. Alltså ni anar inte vad jag blev kär i denna fina klänning. Måste känt mig lite extra fin för jag fotade den inte när den var på i provhytten utan bara i knas spegeln.

Katarina kyrkogård

När jag höll på att smälta bort gick jag upp på Katarina kyrkogård. Dels för att svalka mig och att Tilda var i närheten. Men framför allt för att det är så fridfullt att gå runt på kyrkogårdar samt att det är så vackert. När Tilda anslöt gick vi in i kyrkan för Tilda ville se kyrkan hon och killarna är döpta i. Efter kyrkan och kyrkogården tog vi en fika innan vi kikade en stund i butiker.

Medial är en speciell känsla

Med åren har jag blivit mer och mer medial. I början tyckte jag det var lite läskigt och jag visste nog inte vad det handlade om. Så jag stötte bort det men med tidens gång har jag lärt mig mera och vågat ta till mig och lyssna. När Tilda kom upp till kyrkogården frågade hon om jag känt eller träffat någon där uppe vilket jag inte alls hade.

Däremot på tunnelbanan hem kom en person till mig och pratade en stunda samma person kom tillbaka även hemma. Tack för besöket och försök vila i frid.

Vita linnebrallorna kanske funkar trots allt

Hör ni varför är ofta vita linnebyxor så genomskinliga? Eller det kanske inte gör något för nu är det ju trendligt med genomskinligt två punkt noll. Men grejen för mig är att jag avstår att köra på Bianca stilen med helt genomskinlig klänning och visa underkläderna fullt ut. Den känns faktiskt mer som en catwalk grej.

Hur som helst så illa kanske det inte är med mina linnebrallor.

 

5 thoughts on “Måla din dag

Add yours

 1. Ja det är fint och måla och sv och spara sen ihop så bli det till minnen. Vilka fina kläder du har på dej 🙂

  1. Snygga brallor, men varför måste det mesta vara sååå genomskinligt. Toppar kan man alltid klr med linne under men byxor ner svårt. Vill- vmbehöver ett par linnebyxor. Galet snyggt!
   Att måla sin dag eller ta foto, det är något jag gör ofta. Tar jämt bilder. Älskar att kolla på dem lite få och då. Se livet!
   Kram Kajsa

 2. Du har så rätt i det med att måla sin dag. En bild säger mer än tusen ord. Önskar så mycket att jag kunde få kontakt med andra sidan men nä… Så blir det som oftast inte även om jag vid ett par tillfällen fått tecken. Däremot har två medium sagt till mig att jag har det och bara ska lita på det.

 3. Det är väldigt snyggt med vita byxor men jag förstår din oro för underkläderna. Men på bilderna syns inget iaf så kör bara kör!

 4. Byxorna är jättesnygga! Hudfärgade trosor, så går du säker 🙂

  Å jag håller med. Kyrkogårdar är något särskilt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: