Alltså hur svårt kan det vara

Hej

Alltså hur svårt kan det vara eller hur tråkigt är fotboll egentligen inte. Okej om det hade blivit lite mål hit och dit men som vanligt inga för Sverige i alla fall. Vet ni vad bollsport måste gå snabbt och vara händelserik för att jag inte ska tråka ur. Tacka vet jag hockey och innebandy. Oj vad många som hata på mig nu men fotboll är så tråkigt.

Alltså hur svårt kan det vara

Hela förmiddagen hade jag saker att fixa och trixa med. Telefonen gick varm kan jag säga. Så när jag äntligen var klar med alla måsten satte jag mig en bra stund ute i solen. Jag måste få säga att de vilda blommorna jag plockade häromdagen passar så fint i Benegiamo kannan. På tal om Benegiamo så blev jag för några vårar sedan helt kär i det Italienska keramikmärket.

Om jag pressat på och stannat kvar i samma position veckan ut skulle jag säkert ha en fin fin sol tatuering på ena låret. Det hade allt varit lite coolt.

Promis och kaffe

På eftermiddagen blev det en kaffe på värdshuset och en snick snack promis med en vän. Riktigt smart att ta långklänningen över axlarna som en kappa eller vad man ska kalla det. Idag blev det lite nya spännande vägar eller stigar genom skogspartier som var helt nya för mig. Ibland känner jag mig tjatig som säger att jag bor så bra och det är så mycket fint här omkring. tänker inte säga det igen men det är så jag tycker.

Trädgårdsjobbet har satt sina spår

För idag satte jag mig på balkongen och sorterade akleja fröer och lyssnade på podd när jag var hemma igen. Det var så himla avkopplande och skönt. Frågan återstår bara var alla fröer som jag sparat ska hamna.

 

 

3 thoughts on “Alltså hur svårt kan det vara

Add yours

  1. Trivs man får man berätta det. Helt ok.. Ligger på altanen och är helt slut… Varför kommer jag skriva om i morgon

  2. Måste vara härligt att trivas så bra där man bor. Jag gör ju inte det, vill helst flytta igår. Så njuuuut!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: