Ett ord eller en känsla

Hej 

Här har ni mig som tagit både i och ur mig själv på alla möjliga plan idag. Att säga att jag skulle vara överkörd är fel ord. Omvälvd är nog mera rätt om det nu är ett ord eller en känsla. Började veckan med session med min mind hacker Karin Tyden följt av både gymmet, pw och galet god pasta.

Ett ord eller en känsla

Fullfart ända in i kaklet är nog kanske känsla jag har i kroppen nu ikväll. Idag hade jag min andra riktiga session med min mind hacker Karin Tyden. Hon är hypnosterapeut, flerfaldigt prisbelönt coach och mentor. Verksam i 25+ länder och har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential. Aldrig förr har jag träffat någon som vrider och vänder på programmeringar så som hon gör och kan. Hon är magisk och dessutom så trevlig. Ett ord en känsla får bli omvälvd.

Kötta järnet på gymmet

Efter den två timmar långa sessionen gav jag mig iväg till gymmet för jag behövde verkligen få ur mig allt som samlats i kroppen och bara måste bort. Skönt att det var relativt lugnt på gymmet och inte så svettigt varmt som det var sist jag var där.

Citronpasta ala Benjamin

Till sen sen lunch idag blev det Benjamins citronpasta från hans program. Vi hoppade löjrom för det är inte favorit varken hos mig eller Tilda. Hur som haver denna blev en tio av tio poängare. Galet god. Vi mumsade på så det nästan sprutade pasta ur öronen på oss.

Wille kan nu även titulera sig cykeldoktor

William kom förbi efter jobbet idag och började fixa med min gamla cykel som hade dubbelpunka. Och jag trodde faktiskt att även bromsarna skulle vara paj men icke. Wille hade med sig en riktig däckpump och fixade däcken på min gamla Ultra. När den var klar blev det en snabbtvätt så det skulle kunna cykla på den.

Sagt och gjort cykeln funkar precis lika bra som den alltid gjort. Alltså cykel är så gammal som från 1997. Jag köpte den första sommaren vi bodde på Söder. Så nu kan jag cykla runt runt häromkring. Imorgon blir det allt en tur bara för att liksom.

 

 

 

 

4 thoughts on “Ett ord eller en känsla

Add yours

 1. Härligt att ge sig själv en rejäl genomkörare. Det känns gott efteråt. Just nu får jag hålla .ig lugn på träningen då jag har gjort något med nacken.
  Citronsaft, så gott och så gott att kunna få cykla runt.
  Kram Kajsa

 2. Citronpasta lät gott. Jag gillar löjrom, men det har blivit så galet dyrt så äter det sällan. Att få ur sig allt på gymmet är bara såå gott.

 3. En sån hypnosterspeut och coach skulle vara intressant att träffa. Förstår dock att du kunde behöva en genomkörare på gymmet efter två timmar session.
  Citronpasta lät riktigt gott.

 4. Den där pastan måste jag kolla in, tack för tipset.
  Jag älskar att cykla och jag saknar att kunna slänga mig upp på mountainbiken och dra iväg. Men nu har jag iaf kommit så långt att jag kan cykla igen om än på elcykel.
  Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: