Svida till och avslöja

Halloj

Egentligen borde jag verkligen somnat för länge sedan. Men jag känner att jag är tvungen att vara vaken och vänta in nattugglan som är på väg hem. Nu skulle jag vilja skriva något riktigt saftigt men jag avböjer den. Fast jäklar alltså vad det skulle svida till och avslöja. Men men bra för mig för då får jag förhoppningsvis ihop ett inlägg om lördagskvällen och min söndag.

Svida till och avslöja

Lite si så där i bakhuvudet har jag känt mig lite små irriterad sedan i lördags då poletten ramlade ner eller vad man säger. Helt onödigt egentligen för förvånad är jag inte det minsta. Fast jag har fått lära mig att det är viktigt att faktiskt vara alla känslor man känner bara jag inte fastnar i dem. Det gör jag verkligen inte för den tiden finns liksom inte för mig. Men är alltid ett men ….

Snick snack långt in på småtimmarna

Igår natt var det en helt magisk värme. Jag satt ute i soffan på balkongen långt in på småtimmarna och njöt av livet. Med en kopp the och filten över benen skulle jag lått kunna somnat i soffan där ute. Jag var med andra ord en riktig nattsuddare eller vad det nu kallas för.

Regnrundan var dagens bästa 

Så kom det efterlängtade regnet äntligen säger säkert alla med trädgård och stora odlingar. Jag tycker också det var skönt för luften blir så frisk på något sätt. Drog regnjacka på mig och gick en lång runda och kom hem med en stor bukett vilda sommarblommor. Vilka nu står i en kanna här på ena vardagsrumsbordet. Fast det små regnade hela rundan gjorde det mig ingenting för vattendropparna var ljumma och sköna. Me like men så är jag ett utebarn som tycker om alla årstider och väder. Bara jag har rätt kläder så att säga.

Så var det återigen det här med hjärtan som dyker upp för mig. Jag blir lika glad och tacksam för varje omtanke jag får. Så tack och tack.

♥♥♥

 

 

3 thoughts on “Svida till och avslöja

Add yours

  1. De där hjärtarna förföljer dig helt klart. Regnet har förföljt oss ett par dagar så det har inte blivit riktigt som jag tänkt mig de här dagarna. Samtidigt, vad gör det, vi har haft det så bra. Fika i Falun och nu middag i Östersund.

  2. Du är verkligen grym på att komma ut på dina promenader! Och det där balkonghänget verkar supertrevligt – kan tänka mig att du får många härliga kvällar där i sommar!

  3. Vad härligt att sitta ute i sommarnatten, svalt och skönt. Regnet behövdes verkligen var så skönt att det regnade hela söndagen. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: