Tack och förlåt för att

Halloj

Tack och förlåt för att livet är ganska kul just nu. Smile it Kamilla har fått en helt ny innebörd som jag både gillar och kan stå för fullt ut. Min fredag får tio plus plus om det går att ge en dag och lördagen har även den varit helt i min smak. Just nu sitter jag ute på balkongen och andas in sommarkvällen.

Tack och förlåt för att

Igår var det måleriet på förmiddagen som det brukar vara. På tal om hur det brukar vara så blev det återigen svart kjol. Fick en fråga om hur många svarta kjolar jag egentligen har. Hade faktiskt inte tänkt på att jag faktiskt har så många som jag har. En sak som är säkert är att jag nog kan lugna mig med att shoppa svarta kjolar. Bara för att blev det svart kjol till måleriet igår.

Lik eller inte

Jag fick höra av en kollega på måleriet att jag var så lik en av de kvinnliga deltagarna i gifta vid första ögonkastet. Kanske kan det finnas någon liten likhet. Dessvärre vet jag inte vad hon heter men hon som menas är gift med den långa skalliga mannen.

Man ska ju ha bikini under 

Just det så är det nog om man är under 30 och lika snygg som Bianca. Men efter Tilda fotat mig och nya klänningen. Så jag att även om jag nu då bara hade vita underkläder under klänningen var för genomskinlig för att vara jag. Underklänningen åkte på vilket var himla tur. Fast jag fick både höra och lära mig ute igår att man ska köra på vit bikini. Ok då fattar jag men jag gör som jag vill vilket är en himla tur. Hur som helst så tyckte jag om nya klänningen som då bara hade lite svart i sig….

Galej med delar av mina bästa

Jag hade en toppen kväll på stan igår med häng både på Mosebacke terassen i solen och Södra teatern. Varför är det så himla mycket åka hiss hit och dit på teatern om man bara vill upp på terassen och champagnebaren…. Tack och förlåt för att vi dissade biblioteket både en och två gånger om. Tur att vi hittade hem till våra ställen.

Badberget med Tilda

Idag har jag hängt på klipporna vid Långsjön i hettan med dottern min. Jag är så tacksam att vi har Långsjön så nära som vi har. Latar vi oss som vi gjorde idag och tog bussen var vi framme på 10 minuter.

Ser ni det fina hjärtan lövet som flöt förbi Tildas fötter. Alltså så fin bilden blev när den fick bli i svart vitt.

4 thoughts on “Tack och förlåt för att

Add yours

  1. Men så fint med kjolar. Svart är ju jätte bra till allt men dessvärre blir det lätt hänt att man glömmer andra färger. Kram på dej 🥰

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: