Jag är ljus igen

Hej

Hör ni idag hände något stort. Jag är ljus igen. Den såg jag inte för ett år sedan komma men sakta men säkert tar jag tillbaka mig själv igen bit för bit. Nu är jag blond på mitt sätt och inte som någon annan. Allt ska vara på mitt sätt så jag kan andas fritt.

Jag är ljus igen

I förmiddags satte jag det långa benet före det andra och gav mig iväg till Älvsjö och Hos Marie för att äntligen fixa håret hos Jennie. Planen min var att bli ljusare igen. Kanske inte så som jag var senast utan mera vuxen blond om man nu kan vara det. Det orangefärgade i håret skulle bort en gång för alla.

För mig var det första gången Hos Marie men jag hade hört mycket gott om dem. Jennie som tog hand om mitt hår var proffsig och himla trevlig. Lite små kul var att även hos gjorde sina naglar hos Malin i Tyresö.

Öländska gubbar och bubbel

Värmen består och sommaren fortsätter och är det sommar då är det gubbar och bubblor som gäller det är en sak som är säker. Bara just därför gick jag till centrum och köpte hem jordgubbar och bjöd mig på mums. Bubblor ska bubbla det är en sak som är sant.

Grannen stökar igen

En av våra grannar har det lite jobbigt av och till. När det är som värst så både skrämmer han oss och väcker oss stup i kvarten. Vår värd SKB kommer ta tag i problemet på allvar nu är läget återigen är så akut eller vad man ska säga. Hur som haver bra med en värd som verkligen tar tag i saker när de uppstår. Sånt uppskattas verkligen.

Jag var en tröttmössa nummer ett som gick hemifrån idag. Inte så konstigt kanske när jag blev väckt säkert fyra gånger av hans gapande.

2 thoughts on “Jag är ljus igen

Add yours

  1. Härligt med ett frisörbesök som får en att känna sig riktigt sommarfräsch! Trist med stökig granne dock. Alltid jobbigt med nattliga ljud tycker jag. Hoppas grannen får den hjälp han behöver så att du får din nattsömn.

  2. Alltid lika snygg 🙂 Det blir lite jobbigt då någon mår så dåligt. Fint skrivet av dig att du ser det på det sättet istället för att bara säga att grannen stör. Ofta ligger ju något bakom såvida det inte är partynissar som skiter i alla andra runt omkring.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: