Landade på Stora Bageriet

Halloj halloj

Två gånger idag landade jag på Stora Bageriet. Låter som värsta stamisen vilket inte är sant ännu men skulle helt klart kunna bli. Mycket landa känner jag att det blivit idag för nu har jag landat i soffan på balkongen. Det är mycket i mitt lilla liv nu. Livet snurrar ganska fort och kanske till och med lite för fort för mig om jag ska vara ärlig.

Landade på Stora Bageriet

Först ut idag var det Vinterviken och trädgårdsjobbet i vanlig ordning. Vilken pärla detta är alltså. Så vacker plats fylld med så många minnen för mig från förr. Plus att jag nu skapar nya minnen på platsen. Har jag inte sagt det innan så har ni vägarna förbi ta en sväng till Vintervikens trädgård och deras fina café.

Idag sorterade jag fröer bland annat och stadgade upp krusbärsbuskarna som blivit lite väl hängiga och tunga.

En kollega hade med sin tallskottsmarmelad som vi fick smaka på. Tja eller nja jag vet inte om det var min grej riktigt men himla kul att smaka på och lära sig om framför allt.

Stora Bageriet en och två gånger

Stora Bageriet är en pärla som bör besökas tycker jag allt. För deras bullar går inte av för hackor eller vad man säger. De påminner lite om Fabrique och deras bullar. Hur som haver blev det en snabblunch där innan jag smet vidare för att komma tillbaka och ta en fika innan det var dags att åka hemåt.

Stick i pannan hos Caroline

Äntligen var det dags för mig att återigen besöka Caroline på Vanity hills som håller till på Riddargatan i samma lokal som Beauty Project Sthlm. När man funderar på att göra botox eller fillers är det viktigt att man väljer att gå till någon som kan sin sak tycker jag. Jag och många med mig tycker att Caroline är bäst på sin sak. Så dagens lilla tips för coachen eller tips från mig är gå till Caroline om ni klurar på vem ni ska gå till.

Som alltid med botox tar det omkring 14 dagar till man ser resultatet och skulle det fortfarande behövas lite mer botox för perfekt resultat på det området man gjort ingår touch up.

Jag fick min kardemummabulle 

När jag var klar hos Caroline gick jag tillbaka till bageriet och fikade vidare med mitt lilla sällskap. Bullen får 4 av 5 för någonstans så tycker jag att Fabrique gör bäst kardemummabullar.

6 thoughts on “Landade på Stora Bageriet

Add yours

  1. Helt klart har du fullt upp för jämnan. Jag bara älskar bullar i alla dess former, och någon gång i sommar måste jag unna mig en.

  2. Så länge fullt upp är positivt är det väl ok? Det är ju när fullt upp blir negativt som det inte är så bra längre… å det vet du ju allt om…

    Låter härligt att få jobba i en trädgård! Jag får nöja mej med min egen plätt 🙂

  3. Underbart att få hålla på i trädgården så! Spännande med marmeladen, det är ju alltid kul att testa även om det kanske inte faller en i smaken varje gång.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: