Pärlor i livet helt klart

Halloj

Full fart framåt det är lite så det är med bubbliga mig. Alltså vilken kanon bra start på veckan jag haft.Tagit tag i viktiga saker följt av soltimmar i Långbroparken. Men toppen av allt idag var Lasse i Parken med Kaosbrudarna. De tjejerna är mina pärlor i livet helt klart. Guld värda ♥. Egentligen hette inlägget något anat från början men eftersom det inte blev varken färdig skrivet eller publicerat fick det bli annan rubrik.

Pärlor i livet helt klart

Livet är rätt gött just nu måste jag säga. Igår låg jag några timmar nere i Långbro parken och solade. Säga vad man säga vill men man måste passa på och livet ska levas.

Lasse i parken med Kaosbrudarna

Alltså nu vill jag att min nya hårfön ramlar in i brevlådan. Skämt och sido jag kan mer än gärna hämta den hos ombud också för jag vill verkligen inte vara mitt lockiga jag längre nu. Men men inget val än att köra på lockarna tills fönen behagar att komma.

Det var inte igår som jag var på Lasse i parken. Förr var det trevligt och det var det minsann eller verkligen igår med Kaosbrudarna också. Alltså de är guld värda i mitt lilla liv. Så glad för den fina vänskap vi fått.

Frukost på klipporna och årets första dopp

Imorse eller förmiddags kanske är mer rätt ord vad vet jag beror väl på när man säger förmiddag och så vidare. Hur som helst jag tog frukost med mig och gav mig bort till Långsjön till klippberget där jag var flera gånger i fjol. Jisses vilka ljuvliga timmar jag fick där. Jag till och med badade för första gången på riktigt idag. Två gånger till och med. Kruxet är bara att det är lite krångligt att ta sig upp på klipporna igen efter man hoppat i Långsjön. Var det varmt ja det var säkert 21 grader för det ska det varit i söndags. Wao alltså jag är så tacksam för livet just nu.

 

3 thoughts on “Pärlor i livet helt klart

Add yours

  1. Vad härligt det låter! Absolut att livet ska levas, dock är 12 grader liiite för kallt för mig att bada i.

  2. Du gör verkligen helt rätt som passar på och fångar dagen! Själv blir jag lite trött på mig själv som ”ska bara” och liksom aldrig bara sitter still i solen. Snart blir det säkert väderväxling och jag sitter här med mina vita ben, haha!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: