Clownbyxor och insikter

Hej

Helgen gled förbi och kändes riktigt bra. Jag kände på allvar att jag kunde andas friare och inte fogade mig vilket varit en av mina paradgrenar. Clownbyxor och insikter. Egentligen ogillar jag nuförtiden när polletter ramlar ner fast jag vet att så kommer det vara ett bra tag till. Förr var de mer just det för att nu störa mig på ett sätt så jag mest blir arg och tycker synd om alla drabbade. Jag hade ett givande och kul samtal i helgen med en mycket klok kvinna om rebound och mönster. Tror att jag kunde kanske komma med något vettigt till hennes jobb. Underbara kvällar på balkongen har jag haft under filten. Alltså livet och jag ♥.

Clownbyxor och insikter

I lördags var jag en kort sväng på IKEA för att äntligen hämta hem eller köpa hyllan som jag tänkt skulle få plats på balkongen. Så nu är den på plats och tomatplantorna har fått flytta ut. På tal om balkongen så har jag några dagar förra vecka funderat på varför värmeljuset som var utblåst såklart inte funnits kvar i sin hållare. Första gången ljuset var borta blev jag nästan lite skraj. Var det någon som klättrat in på balkongen och velat busa lite med oss? När det hände nu i helgen igen två dagar kom jag på att det måste ju vara skatorna som tagit dem. Då de lämnat småpinnar på hyllan vid ljushållaren.

Att sitta med både vinglas eller thekoppen i soffan på balkongen under filten är guldstunder för mig alltså.

Clown men ack så sköna

Förra gången clownbrallorna var på var på Jacobs student för två år sedan. Där och då insåg jag att de nog var lite väl mycket clown över dem. Men natten mellan lördagen och söndagen åkte de på igen bara för de var närmst i garderoben när jag skulle möta Tilda vid tunnelbanan.

Så igår när jag smet upp till centrum och köpte glass åkte de på igen för fasiken alltså vad de är sköna. Skitsamma clown eller inte vem bryr sig? Inte jag längre tydligen vilket är bara bäst.

4 thoughts on “Clownbyxor och insikter

Add yours

  1. Tycker inte alls det är för mycket clown över byxorna, ser så sköna ut!
    Haha, ja skatorna kan hitta på lite allt möjligt.

  2. Läskigt att de kunde ta dem. Det såg verkligen jätte fint ut där på balkongen. Skönt för dej att kunna sitta där ute och må gott 🥰

  3. Så himla mysigt du har det på balkongen! Jag kan verkligen förstå att du trivs där. Ja skator är listiga kan knycka sånt dom gillar,

Kommentera

Up ↑

%d