Julia har tagit studenten

Hej

Ska jag vara helt ärlig så känner jag mig ganska sliten idag eller än så länge. Igår bjöd jag mig på ett riktigt bra pass på gymmet innan det var dags för att börja fixa ordning oss. Julia har tagit studenten. Så nu finns det bara en liten fröken kvar i släkten vilken springer ut om två år.

Julia har tagit studenten

Så igår eftermiddag åkte Wille och jag mot huset för att hämta Tilda som varit där och haft avslutningsfest och inte kanske var hundra att köra hem själv. Bättre ta det säkra före det osäkra eller hur. Sedan bar det av mot Danviksklippan för att fira Julia som tagit studenten. Julia är min systerdotter så det blir klart som korvspad.

Jonas Julias pappa bort verkligen fint med utsikt över kanalen och bort mot Sofias kyrktorn. Dessutom har han markplan med egen liten täppa. Ni förstår säkert att detta skulle vara ett drömläge för mig. Tänk vad jag skulle kunna fixat där med tanke på mitt stora trädgårdsintresse samt hur fint jag gjorde när jag bodde med uteplats i Gröndal. nog om det nu blir det Jullans mottagning.

Ghettoprinsessan har sprungit ut

Vi var inte med på utspringet men fick både se och höra om Julias upplevelse och glädje. Nu väntar nya äventyr för Julia. Det är allt bra spännande att följa och se vilka vägar ungdomar tar i sina liv. Viktigast av allt är att leva och vara sanna mot sig själva. Livet är här och nu vem vet vad som sker i nästa ögonblick.

Trevligt och många glada skratt

Det bjöds på både god mat och gofika ala Karlsson som Julias pappa Jonas säger och dricka för dem som så önskade. Roligt att träffa gamla ansikten och bekanta som var länge sedan jag såg sist. Tiden går vilket man ibland lätt glömmer bort. Förr märkte man eller jag då ofta det på barnen men nu i min ålder märks det även på min generations föräldrar. Kan man inte få bromsa tiden lite ibland tack?

Marcel var dessvärre inte med då han var tvungen att jobba men grattade såklart så mycket.

Inte bästa bilden men den kan vara roligt att ha med i minnet trots allt.

Syster med min systerson Jacob innan han smet vidare till vänner på galej. Själv måste jag säga att denna bilden blev himla fin på dem.

Tack för kalaset.

 

One thought on “Julia har tagit studenten

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: