Finns det fler nattsuddare

Hej

Finns det fler nattsuddare än jag ikväll? Jag har varit lite slut och off idag efter gårdagens möte. Mötet gick jättebra men de där tillställningarna tar på mig riktigt bra alltså. Tilda har slutat första ring idag och styr nu fest i huset som vi säger. Jisses alltså när blev min lilla tjej så stor? Hennes mamma hängde inte med i svängarna alls kan jag säga.

Finns det fler nattsuddare

Igår slet jag på mig en kostym bara för att. Om man har viktiga möten då är det kostym som gäller eller hur så en sådan åkte på bara för att liksom. Fast jag kände mig tokstressad insåg jag när jag klev av i Hornstull vilket jag brukar göra för att gå genom koloniområdet för att andas innan mötet att jag hade 1 timma innan start. Jag måste vimsat till det ordentligt men det var väl tur för jag hann gå fram till Skrovet framme vid Eriksdalsbadet och tillbaka till Mariatorget. Så skönt verkligen att bara få andas och gå.

Jag blir mäkta imponerad av skötarna på hunddagis som kan leda eller promenera med upp till 10 hundar samtidigt, Skulle vara glad om jag skulle fixa två..små då förstås

Varje gång jag går förbi denna lilla pärla till ställe säger jag att nu borde jag gå dit igen. Rost ligger på gatan där jag jobbade på Förskolan Olyckan och vi hade någon aw där vilket var riktigt kul.

Fikade och firade mig själv med en tårtbit 

Väl hemma satte jag mig i solen på balkongen och firade livet med en bit från Gustaf och nationaldagstårtan. Igår fikade vi ännu mera då vi firade Marcel igen som hade namnsdag. Han har nämligen fått sina namnsdagar efter varandra. Robin var gårdagens namnsdag.

Flugor som vägvisare sägs säga. Hitta tillbaka till din egen kraft. Bearbeta det negativa inom dig. Var det det som flugan som kom åter och åter till mitt knä igår medan jag åt tårta på ballen ville säga….

Lunch på Pita i Parken

Marcel fick två luncher av mig i Robinpresenten. En av den bestämde jag och det blev på just Pita i Parken. Mycket därför det inte varit någon av dem som jag tagit med dit som gillat det konceptet så som Marre och jag gör. Så idag åkte jag, Marcel och Celin till Kransen och åt just pita i parken. Så jäkla bra alltså måste jag säga.

 

 

4 thoughts on “Finns det fler nattsuddare

Add yours

  1. Men så mycket gott du delar med dig av. Ingen nattsuddare här inte. Är alltid toktrött på kvällarna. Däremot får du gärna äta frukost med mig vid 6. Nemas problemas.

  2. Jag är varken morgon- eller kvällsmänniska längre, jag är alltidtrött.

    Vi lånar tre hundar ibland, då går maken med två som faktiskt går och jag går med en som alltid har handbromsen i.

  3. det var en snygg kostym du hade som passar även till annat än möten, ja, barnen blir stora i expressfart, tiden bara rusar iväg, så gott och trevligt den lunchen såg ut..

  4. Jag behöver köpa en kavaj, så snyggt. Dessutom vilken läcker färg.
    Jag är sällan nattsuddare, fast igår var vi i Köpenhamn för att se Deep Purple på Tivoli och sen puben på småtimmarna.
    Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d