Nationaldag och Gustaf i almanackan

Hej

Men oj vad klockan blev mycket innan jag hamnade med datorn i knäet. Nationaldag och Gustaf i almanackan. Alltså vilket kanonväder vi haft idag och bästa av allt är väl att det ser ut att hålla i sig flera dagar nu. Helt underbart om man frågar mig som älskar värmen.

Nationaldag och Gustaf i almanackan

Hela förmiddagen satt jag fast framför nya serien på Netflix, Barracuda Queens. Jag är verkligen sämst när det kommer till serier för jag vill se klart allt på en gång. Därför passar egentligen serier som kör ett avsnitt i veckan bättre för mig. Men Barracuda hade bara 6 avsnitt som gick relativt snabbt att se klart. Har ni inte hunnit se denna ännu säger jag bara  – se den för den är verkligen så himla bra.

Mjukglass vid Långsjöbadet

När Wille kom idag gick vi en runda bort till Långsjöbadet och köpte mjukglass. Lite roligt var att vi mötte en gammal hockeymamma i Marcels gamla Flempanlag som var ute och sprang. Jättekul att ses Therese.

På badplatsen var det tjockt med folk idag. Sommarfeelingen måste drabbat oss alla idag alltså. Ett slag blev jag lite orolig att mjukglassen för dagen skulle sålt slut när vi kom fram till kiosken. Men icke vi fick vår glass och traskade vidare hemåt.

Namnsdagsfirande och nationaldagen

6 juni står det Gustaf i almanackan och vi firar en av Marcels namnsdagar. Men eftersom han jobbade idag så firade vi honom på kvällen med tårta, paket och skönsång. Bara för att bakade jag en delad tårta. Halva som nationaldagstårta och andra som vanlig gräddtårta så som vi vill att de ska vara.

Huga huga nu är det dags att stänga mina blå.

4 thoughts on “Nationaldag och Gustaf i almanackan

Add yours

  1. Vilken fin tårta.. den såg riktigt god ut, mjukglass är u galet gott i värmen så det var u bra att den inte var slutsåld och ja, det finns gott om serier som jag skulle vilja se, dock är jag en sådan som lätt fastnar också så därför kollar jag bara på serier när jag är sjuk och måste vara hemma och vila ändå..Men tack för tipst

  2. Det var ju fantastiskt väder i tisdags så tror verkligen att många hade sommarkänsla då. Vi hade det när vi hänga vid Vättern. Gott med tårta, och perfekt att göra en delad!

  3. Vädret alltså… Hoppas det håller i sig säger jag bara. Tårtan blev ju superbra. Då kan man ju välja vad man vill ha.. 🙂

  4. Åh vad gott med mjuk glass. Det lär bli mkt utav det denna sommaren 🙂

Kommentera

Up ↑

%d