Syrensaft sol och träning

Halloj

Alltså jisses vilken start på nya veckan. Fast jag måste säga att det känts som det varit söndag idag igen. What ever en kanon dag och nu sitter jag i soffan med datorn i knäet med ett stort leende på läpparna. Syrensaft sol och träning lite så har min dag varit plus många timmar med lurarna i öronen. Livet är nästan sjukt galet just nu. Snart dags att fixa lite med saker inför nästa session.

Syrensaft sol och träning

Jag började veckan med ett riktigt bra pass på gymmet. Tyvärr så var det lite för mycket folk för att jag ska trivas som bäst. Det är inte det lättaste att sudda ut alla runt omkring och gå in i mig själv när någon är precis bredvid. Men allt är en övning och jag behöver den träningen också och blir bättre på det.

Äntligen är syrensaften kokad och klar

Jag har tänkt det så länge och bara skjutit upp om och om igen. Men efter gymmet idag fanns ingen återvändo. Så jag plockade hela famnen full med syrener och tur var väl det för bondsyrenerna är på g att blomma över.

Hemgjord syrensaft där man tar till vara på årets syrener blir alltid underbart gott! Som att bevara sommaren på en flaska. Jag har ett recept i skalen som jag fick av en gammal pojkväns mamma vilket jag brukar köra på. Många recept säger att saften ska stå kallt i några dagar men så gör eller gjorde inte F:s mamma hon kokade saften för att få mera smak och färg på den.Visst fasiken blev det härlig färg på dagens saft.

Kärleksmums och en runda till

Jag bakade även en form med kärleksmums vilket har blivit en favorit i repris här hemma. Sedan gav jag mig ut igen på runda nummer två idag med lurarna i vanlig ordning i öronen. Snick snack rundor är allt bra sköna att ge sig ut på. Lite som nytta med nöje.

 

3 thoughts on “Syrensaft sol och träning

Add yours

  1. Syrensaft har jag aldrig testat.. Kan det vara gott? tänker på doften, väldigt god, men stark. Bra gjort att köra ett pass på gymmet idag.

  2. Syrensaft hade jag inte hört talas om eller testat, härligt med en bra inledning på veckan, gym är alltid fyllda med folk tycker jag, skulle vara skönast om man fick hela gymmet för sig själv

  3. Vilken underbar färg!! En vän hade gjort syrensaft till midsommar förra året, annars är hennes uppgift att göra flädersaft 🙂 Jag har typ bara gjort rabarbersaft 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: