Espresso Martini på Strandvägen 1

Hej

Har ni sovit gott? Jag är allt lite seg efter att jag somnande till av och till. Tilda var på väg hem efter sin fest och åkte själv och då vill jag vara vaken och ha koll. Så gott det går i alla fall. Espresso Martini på Strandvägen 1. Min lördag var en himla bra dag. Massvis med sol, en skön pw och häng med goda vänner.

Espresso Martini på Strandvägen 1

Igår kväll var det som sagt tjejhäng vilket bland annat resulterade i att vi hamnade på Strandvägen 1. Det har blivit lite av ett sommarställe för oss bland annat. En sak som de är riktigt bra på är Espresso Martini. Nu skulle man kanske kunna tro att jag säger så bara för att det är en av mina favodrinkar men attans vad det går ut sådana drinkar från baren alltså.

Vi hann även med en sväng på Glashuset innan vi tog kväll och åkte hemåt. En himla bra kväll med massvis med skratt och tjejsnack som man behöver så mycket ibland.

Alltså hur tokig såg inte tröjan ut på denna bilden. Ser nästan genomskinlig ut. Hua hua vilken tur att kavajen var på nästan hela kvällen.

Dressed for success grejen

Det är nästan lite små dumt och knasigt men också lite kul. För jag har bott i träningskläder i nästan två år nu mer eller mindre. Ja kanske inte när jag varit iväg på något men i övrigt. Visst det finns inget skönare än att glida runt i snygga och sköna tights dagarna i ända.

Men om man har en ganska välfylld garderob med plagg som till och med inte blivit använda var det dags att ändra på det. Så just därför måste jag på med vanliga kläder i alla fall minst en gång per dag för att bli människa igen eller vad det nu är. Därav kommer mina dressed for success bilder.

På krogen i låga skinnboots hör inte till vanligheterna för min del som egentligen är en klacktant. Men igår fick det bli så. Jag orkade inte måla tånaglarna eller ska jag vara ärlig så glömde jag bort det. Och sommarskor utan färg på tånaglarna är ingen höjdare enligt mig.

För långa brallor eller korta ben

Jag är fullt medveten om att jag har lite korta ben men inte så här korta. Igår när jag var ute på min runda drog jag på mig ett nytt sätt från Zara. Men satan i gatan vad långa byxorna var. Fast jag gömde dem i skorna var det galet långa. Klipp av dem och lägg upp men nu är grejen att de är stickade och då blir det genast krångligare. Får nog allt ta dem till världens dyraste skräddare här hemma och få den upplagda av proffs men på tok för dyrt. Hur som haver sättet var himla skönt och ganska fint faktiskt förutom byxlängden då….

Balkongen blommar

Helt fantastiskt ute på balkongen just nu när det blommar lite varstans i krukorna och lådorna.

♥♥♥

 

3 thoughts on “Espresso Martini på Strandvägen 1

Add yours

  1. Härligt med en tjejkväll! Känner igen det där med att bo i träningskläderna, försöker också bli bättre på att använda mer ur min garderob. Onödigt att kläderna finns där om de inte används.
    Tråkigt att byxorna var så långa, de såg ju riktigt sköna ut.

  2. Så trevligt med tjejkväll, här är det också mest träningskläder då det blir mycket tid på cykel och då känns det konstigt att ha vissa kläder tycker jag men det är ju annat när man ska gå ut med vänner, då kan man ju få användning för andra kläder man har i garderoben..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: