Benen i Långsjön och i mål med projekt

Hej

Det var en riktig tröttmössa som landade i soffan igår kväll. Dessvärre var jag inte superpepp på att fixa slutspurten på projektet på måleriet. Benen i Långsjön och i mål med projekt. Men men vad fasiken nästa vecka har jag ledigt så jag sparkade mig själv i baken. Detta inlägget blir två i ett eller vad jag nu ska kalla detta när det blir en idag och resten tillbaka kaka.

Benen i Långsjön och i mål med projekt

Att köra på möten i telefon måste vara det nya efter corona-åren. I går förmiddag hade jag ett möte på telefon på förmiddagen och ännu ett på eftermiddagen. Så visst funkar det toppen med onlinemöten. På förmiddagen gav jag mig ut på en lång promenad med både möten och brygghäng.

Idag badad jag  benen i Långsjön och plaskade ner hela mig dygnsur innan jag doppade benen från stegen. Alltså det var inte så kallt som jag trodde. Visst måste det betyda att jag snart måste bada på riktigt.

I mål med Elsi – Siv S

Senaste tiden på måleriet har jag och en kollega jobbat med vårt gemensamma projekt som från början hette ”Skenet bedrar”. Men som alltid med projekt så tar de nya vägar och spretar iväg åt nya håll och riktningar. Projektet blev med tidens gång Elsi-Siv S. Att hålla på med detta tokeri och galenskap har varit riktigt roligt. Många vändor blev det men nu så är hon på plats och som alla historier bär hon på sin.

Dansar vidare med fredagen

Hör ni visst blev hatten eller grodan fin. Tyvärr så missade vi fota hatten från återvinningsrummet innan vi satte tänderna i den och förvandlade den till en groda.

Hur som haver jag dansar vidare mot nya äventyr i livet…

 

2 thoughts on “Benen i Långsjön och i mål med projekt

Add yours

  1. Hade inte riktigt våga doppa ens fötterna än. Stans största badkruka, det är jag det. Kul projekt, och dream, then do är väl ett perfekt budskap.

  2. Så härligt det såg ut vid bryggan, skönt att kunna ha telefonmöten.. Projektet såg riktigt spännande ut, verkar som ni fått öva upp kreativiteten en del

Kommentera

Up ↑

%d