Dressed for Success i gödselhögen

Hej

Från det ena till det andra precis som det brukar vara i mitt lilla liv. Dressed for Success i gödselhögen för dagens uppdrag i Vintervikens trädgård. Gödsla bärbuskar stod på schemat idag. Självklart blev det jag som fick gräva och gödsla. Med andra ord var det inte den fräschaste Kamilla som tog tunnelbanan hem idag.

Dressed for Success i gödselhögen

Imorse var jag nära att banga morgonens promenad bort till Vinterviken och sätta mig på tunnelbanan i stället. Men jag var stark och kämpade emot och gav mig iväg. Fy fasiken alltså vad benen var tunga idag. Träningsvärk de luxe och på tok för många steg utan vila kändes kan jag erkänna. Just därför sitter jag nu i soffan med datorn i knäet och mumsar choklad och hoppas att det ska regna energi över mig snart och gärna för länge sedan.

Promenaden var lika härlig längs bryggan vid Örnsbergs båtklubb som alltid. Det var inte det som var grejen utan min energi som inte var på topp.

Självklart är det Torparen som gödslar

Det bor allt en lite torpare i mig som egentligen älskar allt vad torparliv heter. Men kanske inte åka kommunalt hem i smutsiga kläder och dessutom tycka att jag lyckade gödsel. Planen från början var nämligen att gå hem också men den fanns liksom inte på kartan. Samt att jag tyckte det var för kallt att åka hem i cykelbrallorna som var rena i väskan. Hur som haver hem kom jag och blev nyduschad och fräsch igen innan jag somnade på soffan.

 

 

5 thoughts on “Dressed for Success i gödselhögen

Add yours

  1. Bra gjort att du ändå gick dit. Tycker att allt är så trögt just. Då du skrev dressed for succes tänkte jag direkt på din röda kavaj och såg hur du påtade i trädgården med det:-)

  2. Förstår att du kände dig ofräsch på väg hem, men jag antar att det är ganska vanligt att folk åker hem i arbetskläder av olika slag.
    Hoppas du är fylld av mer energi idag!

  3. Härligt och bra gjort utav dig att du ändå gick dit! Ibland är det motigt men det är ofta skönt när man väl är igång.
    Haha, det där gödslet alltså! Lukten sitter verkligen kvar i näsan efteråt.

  4. Det var du värd att få sätta dej ner och vila med lite choklad. Det är ju aldrig fel 🙂 kan lätt bli så att det blir för mycket under dagen.

  5. Vilken härlig dag du verkar ha haft det. Duktig du är som gick trots träningsvärk, det är skönt att somna på soffan efter att ha varit ute 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: