Lady in red bara för att

Halloj

Grr jag tror att jag druckit lite för lite vatten idag. Eller så kan det vara för att jag inte stoppade resorb i vattenflaskan. För jag börjar få lite smått ont i huvudet nu när jag landat i soffan. Lady in red bara för att jag kände det var dags att använda röda kostymen igen. Annars så har dagen snurrat på i vanlig Kamilla ordning.

Lady in red bara för att

Idag har jag haft lite fullt upp igen. Först var det nya naglar som stod på min to do lista. Så jag var smart och gick till Älvsjö och nagelsalongen. Min tanke var att göra svagt svagt ljusblå naglar som nästan skulle vara åt det vita hållet men det fanns dessvärre inte. Därför blev det mjölkrosa naglar. Jag har snöat in på eller är det bäst att erkänna att jag fastnat för nästan vita naglar . Tycker det är så galet snyggt och fräscht nu på sommaren.

Balkonghäng i solen

Hemma igen blev det en bra stund ute i solen på balkongen. Tilda slutade tidigt och hängde med mig i solen en stund. Alltså det är så härligt för det börjar blomma och är så grönt ute på balkongen nu.

Glass i solen och på Rivals uteservering

På eftermiddagen eller tidiga kvällen åkte jag till Mariatorget och möte upp mina Kaos-brudar. Vi hann med både en glass från Stikki Nikki i solen medan vi kikade på filminspelning innan vi hamnade ute på uteserveringen i solen på  Hotell Rival. Min glass var kanske inte den bästa. Ingefära och päronsorbet var inte en av mina favorit smaker. Men helt klart värt att testas en gång i alla fall.

Mina brudar drack bubbel i solen men jag var duktig och drack bara kaffe. Tänker att det är bäst eller bra att spara lite på mitt bubbelkonto till helgen.

 

5 thoughts on “Lady in red bara för att

Add yours

  1. Gott med glass och snygga naglar, trist att inte rätt färg fanns men rosa passar ju bra till rött också..ja, hänga på balkongen är ett måste nu när det är sol och värme ute

  2. Gillar också rött 🙂 Sticker verkligen ut men så snyggt. Härlig dag som vanligt, lite avis på dig får jag nog erkänna. Just nu går allt i ett bara, och längtar mest efter en dag i soffan bara,

  3. Sååå snyggt med röd kostym! Önskar att jag hade haft en! Och snygga naglar också. Det är lite trist när man har en tanke och den inte går att förverkliga, men det blev ju bra ändå.
    Låter som en trevlig kväll med tjejerna! Sånt är guld värt!

  4. Naglarna blev riktigt snygg och älskar din den röda kostymen! Låter som du fick en härlig kväll med tjejerna, trist bara med huvudvärken.

Kommentera

Up ↑

%d