Precis allt och lite till

Hej

Vet ni vad sammanfattningar är inte alls kul att varken läsa eller skriva. Men när hela upplägget med Kamillas Kamera är – Mitt liv och Mina dagar genom kameran så har jag liksom inget val. Helgen sprang på i en rasande fart och innehöll precis allt och lite till. Fredagen har redan fått sin beskärda del här eller i alla fall nästan hela. För efter AW:n med tjejerna åkte jag hemåt och mötte upp en annan vän på Värdshuset. Så det blir efter det jag får ta vid detta inlägg.

Precis allt och lite till

Allt och lite till det är verkligen där mitt lilla liv snurrar just nu. Superkul men ibland lite smått tröttsamt när energin inte alls räcker till som jag önskar att den gjorde. Lördagen blev det frukost i solen på Bakfickan innan det var dags för mig att leka taxichaufför. Jag ska billigt erkänna att jag var lite nervös eller pirrig är nog mer rätt ord. För att sedan jag sålde min bil kör jag inte bil varje dag eller vecka längre. Men men jag körde lugnt och fint hem Marcels bil och fixade även parkera en snygg parkering. Marcel och Celin drog eller är nämligen i London just nu. Så prov nummer två för mig blir på onsdag kväll då de ska hämtas hem från Arlanda.

Lördagen snurrade vidare

Finns nog inte så mycket mer att säga om lördagen mer än att oj vad bra den blev eller vad mycket och allt den blev. Ett varv bort mot Långsjön var ett måste i söndagslunch tid för att försöka få lite ordning på mig själv när jag kom hem. Jisses alltså vilka snabba ben jag hade på den rundan.

Tack älskade ungar

Precis som de allra flesta mammor sa vi igår att vi älskade våra barn. En sak som är helt säkert är att mina barn är det bästa som hänt mig. Att få vara deras mamma är den allra största gåvan jag fått i livet. Älskar er allt och lite till igen och igen. Tack för allt W, M och T ♥♥♥.

Sunshine in my heart

Idag har jag börjat på något mycket intressant och spännande. Men tänker att jag berättar mera om det lite längre fram. Men attans vilken resa detta kommer bli alltså. Efter dagens session blev det ett monsterpass på gymmet. Jag kände att jag varit där ifrån några dagar för länge och då är det upp till bevis igen. Väl hemma igen blev det bikini och soffan på balkongen innan jag somnade ute i soffan.

6 thoughts on “Precis allt och lite till

Add yours

  1. tycker faktiskt att sammanfattningar är riktigt bra. I stället för att skriva ett inlägg om varje enskild händelse kan man skriva kort om sin dag, vecka eller vad saken nu gäller

  2. Jag gillar också att läsa sammanfattningar 🙂 Som vanligt så har din helg varit helt fantastiskt. Det är väl bra att hålla igång bilkörandet lite i alla fall? I och för sig, min man kör extremt sällan, men plötsligt händer det. Tvingar honom att hålla igång det. Jag har ju bilen till jobbet varje jobbdag. Ska bli spännande att se vad du ska hitta på nu 🙂

  3. Sammanfattningar kan vara både roliga och tråkiga att läsa, som vanligt verkar du ha haft full fart även om du tänker att energinivåerna var låga, jag tror att det är lätt att lägga ribban för vad som är vettigt att orka och hinna med på en helg lite för högt, då är det lätt att känna sig frustrerad över att energin tryter, bra med träning och promenader för att ladda batterier dock..

  4. Låter verkligen som du haft fullt upp! Sammanfattningar tycker jag ändå är rätt mysiga att läsa och då får man lite inblick i allt. Jobbigt när energin tryter, känner igen mig i det just nu.

  5. Mkt du har att står i. Kul att du parkerade bilen bra och såklart kan man va lite nervöst innan,

  6. Ibland får det bli sammanfattningar. Jag har insett att annars kommer jag liksom inte ”vidare” i bloggandet utan fastnar i något inlägg med någon händelse som hänt och då är det lätt hänt att det som hänt efteråt känns mer ointressant att blogga om. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂

    Spännande träd/stubbe med alla motorcyklarna mm!

Kommentera

Up ↑

%d