Årstiden som måste levas

Hej

Halleluja får jag nästan säga och nypa mig både en och två gånger i armen. För herre gud alltså vilken sommar vi fått nu. Sommaren är helt klart årstiden som måste levas på alla tänkbara sätt. Jag har varit ute i stort sett hela långa dagen. Så pass att lilla nosen blivit lite rödrosa.

Årstiden som måste levas

I morse nästan studsade jag iväg med kaffemuggen i handen. Onsdagar innebär jobb och fix i Vintervikens trädgård. Bara för att bestämde jag mig för att gå till Vinterviken. Det är bara 4,5 km vilket är ingenting för mig som nästan snittat milen i benen hela veckan. Så så magiskt att få komma ner till Mälaren och gå bryggvägen bort till Vinterviken.

Planterade mynta och ännu mera mynta

Idag planterade jag ut mynta i grönsaksträdgården och blev även ansvarig för vattningen.Vilket jag så gärna var för då fick jag lite småstänk av kallt vatten på mig vilket behövdes i hettan.

Fina kollegan i både hat och fin väst

En av mina kollegor höll på och fixade i tulpanrabatterna längs stigen in till grönsakslanden. Elisabeth såg så fin ut med sin hat och väst att jag bad om lov att ta några bilder av henne. Tänker att jag visar dem där man inte ser hennes ansikte. Hon blev glad för bilderna och la genast ut dem på hennes sociala kanaler. Det är verkligen kul med foto och extra roligt när mina bilder uppskattas såklart.

Bra bit över milen i benen

Solen strålade och jag hade inte en tid att passa så efter en stunds häng efter jobbet i självaste Vinterviken gick jag även hemåt. Väl hemma i mitt lilla centrum igen smet jag in och köpte glass. För visst får man belöning om man varit duktig och gått långt.

Jag har snöat in på lakritsglass eller salmiak som denna hette. Vet att det kan låta lite äckligt men attans vad det är gott alltså.

Solade några timmar i Långbroparken

Väl hemma igen bytte jag om till bikini och gick ner till parken och solade några timmar. Jag säger det om och om igen. Livet ska levas fullt ut.

3 thoughts on “Årstiden som måste levas

Add yours

  1. En helt underbar dag alltså. Vi får ta vara på varenda sekund då vädret är fint. Vara ute så mycket det bara går. Gillar ju lakrits så tror jag skulle gilla den glassen. ska själv ta mig ut innan jobbet, en promenad i stan tänkte jag,

  2. Vilket underbart ställe att jobba på! Det måste passa dig som är kreativ!
    Tror faktiskt att de flesta uppskattar bra bilder på sig själv. Det är ju sällan någon erbjuder sig att fota bara 🙂
    Gillar också lakritsglass, gillar blandningen med ”skalet” och själva glassen. Tror inte att jag testat just den, men gb har någon nu med hallon som är helt ok.
    Och ja, helt rätt att nyttja dagarna till fullo när det är så här underbart väder!

  3. Åh vilken lycka att få arbeta ute så! Och Salmiak är ju bland det bästa som finns enligt mig, och helt klart att du skulle unna dig en glass.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: