Kort och gott alla gillar posters

Hej

En sak som är säkert är att kort och gott alla gillar posters. Tänk vad enkelt det är att förvandla ett rum med nya posters där hemma. Byta stil på ett rum har aldrig varit lättare. Det bästa med posters är att de inte ruinerar kunden utan om man så vill och önskar kan byta motiv i sina ramar relativt ofta.

Kort och gott alla gillar posters

Nu när dottern fått en ny fräsch vägg på rummet efter mögelskadan som var där kliar det i fingrarna att göra om där inne. Inte bara hos mig utan mestadels hos Tilda. Men såklart när det är hennes rum är det hon som bestämmer. Vi har nu hamnat inne hos Care of Posters som har över 90.000 olika motiv att välja på i olika kategorier. Något som inte alla företag har som skapar posters är att Care of Posters har så det går att få alla motiv i hela fyra olika storlekar.

Trendiga och stilrena posters

Jag kom på mig själv att jag just nu mest faller för trendiga posters. Stilrena och rena motiv vill jag ha på mina posters. Krimskrams som min morfar hade sagt är inget för mig eller när ett hem blir för pluttrigt med olika stilar och saker hit och dit är inte min grej.

Jag hittade några kanon fina med blommor ni vet jag älskar ju blommor och trädgård. De som jag föll för har även ett stadsnamn på sig. Vilket talar om indirekt att man kanske har en koppling till den staden eller bara helt enkelt drömmer om att få resa till just dit.

Jag tycker verkligen om den stora blomman med anknytning till Lissabon. Egentligen har jag inte nu en plan för just dessa då vi inte har hur stort som helst. Men visst är de fina.

Dags att byta posters i vardagsrummet

Däremot så är det nog dags nu att byta till nya posters i vårt vardagsrum. Men när jag valt ut vilka jag skulle vilja byta till ser jag att de nya även går lite i samma stil. Vad tusan gör väl det egentligen? Motiven är ju nya även om färgkombinationen är lite samma lika så vad säger ni byta till nya eller behålla ett tag till?

Trycks i Sverige 

Posters hos Care of Posters är tryckta på ett 200 grams obestruket premiumpapper i Gränna.  Vilket innebär att pappret är åldersbeständigt med en fräsch och matt yta för att skapa en riktig kvalitetskänsla. Alla posters är skapade av duktiga illustratörer, fotografer och bildkonstnärer vilket gör motiven extra proffsiga.

Posters och affischer med klimatkompensering

För varje 1000-lapp som kunden spenderar på posters i Care of Posters butik planterar de ett träd genom Plantmore.com. Helt rätt när företag samtidigt bidrar med en investering för klimatet. Sånt gillar vi kunder eller hur. Visste ni att man kan producera mellan 25-30.000 A4 ark av ett träd. Det är verkligen hur många ark som helst.

Som sagt att skapa ett trivsamt hem med god inredning kan ofta dra iväg och tömma både plånboken och spargrisen. Däremot att genom att förändra och skapa en gemytlig hemmiljö genom posters är en god idé.

KRAM

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Kort och gott alla gillar posters

Add yours

  1. Ja det är helt otroligt så många fina posters det finns! När jag börjar titta så så resulterar det i vill ha vill ha vill ha 😀 Jag vill inte ha för ”fullkletat” på väggarna, men man kan ju alltid byta lite ibland 🙂

  2. Det finns så många fina posters! Och kul att inreda lite, alltid något speciellt att se hur rummet förändras med något så enkelt som något på väggen.

  3. det är roligt att titta på posters, finns ju många fina att välja mellan och är roligt att förnya lite hemma ibland också..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: