Some kind of super….

Halloj

Eller god eftermiddag om det passar bättre. Hör ni det var länge sedan jag nördade in på en låt så som jag gjort nu. Ända sedan vi var ute i lördags har jag haft Bianca med Superstar i lurarna. Jag vet inte varför men hon är så proffsig och en riktig superstar. Grejen måste vara den att det ibland är lite härligt att känna känslan av att bara få vara lite some kind of super.

Some kind of super….

Alltså ibland måste jag bara få nypa mig lite i armen bara för att bromsa och stanna upp. Höger vänster framåt eller bakåt hur fasiken ska man veta vilket ben man ska stå på. Ena stunden superstar andra torpare med knäna i myllan utan handskar med skitiga naglar och jord på kinderna. Lite smått splittrad idag men så får det vara ibland.

Tidigt i stan imorse för återbesök på Hudläkartjänst som tog bort min hudförändring i vintras. Såret eller ärret säger man nog såg fint ut och inga nya förändringar vilket var skönt. Men lite läskigt var det allt som alltid på återbesök. Till och med så att jag veckade pannan i hissen.

Genom Gamla Stan genom Söder

Efter läkarbesöket gick jag genom Gamla Stan bort till Söder där jag var sidekick. Med lurarna i öronen gick jag nog snabbaste rundan genom stan på bra länge. Nu säger jag det igen och ja jag vet att jag tjatar och bu men jag älskar min älskade stad. Så jag håller truten och showar bara bilderna.

Sidekicken gjorde sin grej med bravur

Ibland är det lite småkul att vara lite där jag inte varken passar in eller vill vara. Men vad fasen ett gästspel lite då kan vara lite spännande särskilt när det blir bra i slutändan. Check på den …

Jag vill ha en kolonilott i Tanto. Det har jag sagt länge länge nu ända sedan jag jobbade på Fsk Olyckan i krokarna eller Lyckan som den egentligen hette då det blev många raster ibland lotterna för att hämta energi. Efter sidekicken gick jag en runda och tog in allt det vackra och andades livet. Med min lilla belöningen i form av jordgubbar.

Balkonghäng och med mina jordgubbar

 

 

One thought on “Some kind of super….

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: