10 av 10 till Kristi Flygare

Halloj

Nu är det snart dags eller det är faktiskt tid att knyta ihop säcken för denna underbara helg. 10 av 10 till Kristi Flygare blir mitt betyg till den. Sol, värme, lata dagar, träning, härligt häng med både nära och kära. Vad mer kan man önska sig. Hur som haver jag är så enormt tacksam för dessa fina dagar.

10 av 10 till Kristi Flygare

Vad ska jag börja när jag tänkte sammanfatta helgen, Ja inte blir det från början i alla fall utan jag börjar med gårdagen då sista bilder finns ifrån. Igår blev det både en bra runda i benen, balkonghäng i sedvanlig ordning för mig. På kvällen drog jag in till Strandbryggan med mitt lilla gäng. De har nämligen renoverat och fått så fräscht och fint. Solen strålade och alla var på toppenhumör. Årets första aperol spritz är uppdruckna för min del. Egentligen fattar jag inte grejen med den drinken men ändå dricker jag den bara för att det är sommar då den dricks. På Strandbryggan blev det mycket glada snack om både dit och dat. Tack alla inblandade för igår.

Cappucino vid midnatt på Riche

Alltså den hör nog inte till vanligheterna men så fick det bli när. När när då kan man ju fråga sig men en kaffe passade bra när det blev lite ”serious talk”. Strunt samma det var lite småkul eller galet tokigt på det stället vid den tidpunkten.

Balkonghäng natt som dag

Mycket häng på ballen har det blivit emellanåt allt annat. Minns när jag var barn och jag och vännerna ofta sov ute på vår stora stora långa balkong. Hur mysigt var inte det liksom. Sova på balkongen har hänt många gånger även i vuxen ålder för mig. Kanske inte i Vårberg men utomlands och lite varstans har jag sovit på balkonger. I år ska jag bane mig sova ute på vår balkong en vacker dag,

Tack och bock för kanondagar

Kan inte annat än att säga tack och åter tack för denna toppen helg på alla plan. Finns bara en sak som skulle kunnat gått från en 8 – 10 men jag tänker att den tar jag igen nästa gång.

Så coola och fina skor men de måste gå till historien som de mest osköna som finns. Köpte dem för flera år sedan men har ff inte kunnat använda dem mer än någon kort lite stund.

 

4 thoughts on “10 av 10 till Kristi Flygare

Add yours

  1. Vilken underbar helg du fick. Är lite avis måste jag säga. Aperol spritz hör sommaren till, precis som rosé. Igår blev det ett glas av det i solen. Det är ju inte så gott, men det är sommar.

  2. Min kommentar verkar ha fastnat på vägen så jag provar igen. Har aldrig direkt gillat Aperol – tycker att det är för beskt. Men i helgen smuttade jag faktiskt på den första Aperol Spritz som faktiskt var god.
    Synd att skorna är osköna, för de är jäkligt fräcka!

Kommentera

Up ↑

%d