Så galet jäkla trött

Hej

Hur mår ni? Visst är det skönt med en kortvecka för de flesta av oss. Så galet jäkla trött har jag varit dessa dagarna. Energin har varit i botten och av bara det lilla har jag kört soppa torsk hela tiden. Idag kände jag redan när jag vaknade att jag inte borde gått på trädgårdsjobbet men jag gick. Roligt som vanligt men helt jäkla död har jag varit sedan jag kom hem.

Så galet jäkla trött

Annars då hallå vad händer eller vad har inte hänt. Denna veckan har det inte hänt så mycket ännu. Möte i måndags, gymmet igår och promenader på det med lurarna i öronen. Som jag skrev tidigare var det inte långt borta eller långt från att jag inte åkte till Vinterviken och trädgårdsjobbet idag. Inte för att regnet hängde i luften utan för orken var noll och nada.

Men som jag brukar göra om jag åker tuben till Liljeholmen blir det en kaffe i handen. Allt för att liva upp promenaden bort till Vinterviken. Hör ni det är så magisk doft ute när det har regnat och allt får sig en dusch… Häggen blommar och doftar ljuvligt. Längs Trekantssjön på bryggstigen är det så vackert.

Byggde risstaket

Idag har jag lärt mig att bygga risstaket vilket blev himla fint faktiskt. Dessvärre så tog jag ingen bild på det. Säkert för att jag hade på tok för lite kläder idag så jag frös och behövde jobba på för att hålla värmen. Alltså frysa det går fet bort. Jag skulle helt klart valt en annan jacka och inte enbart regnjacka.

En kollega skördade spenat medan vi andra byggde staket.

Ikväll tänker jag ligga på soffan och dricka massvis med the och klura på om jag ska gå tillbaka till min vanliga ljusa hårfärg igen.

2 thoughts on “Så galet jäkla trött

Add yours

  1. Jag avskyr också att frysa. Det tar så lång tid för mig att få upp värmen igen dessutom så får jag sjukt ont när jag fryser.

    Jag tycker du ska vara ljus, det är snyggt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: