Sommartider hej hej sommartider

Halloj

Ja jag vet att jag borde suttit på uteservering nu i kväll men den bangade jag bara därför att. Ingen kommentar. Sommartider hej hej sommartider. Välkommen den okrångliga årstiden. Eller nu ljög jag kanske för jag om någon krånglade till det lite idag. Men krånglet går inte skyla på sommartiden. Skärpning på mig alltså….

Sommartider hej hej sommartider

Många gånger har jag ställt mig frågan om jag eller vi skulle kunna tänka oss att bo i stan utan balkong. De gånger jag fått erbjudanden om bra lägenheter i Vasastan som är målet  och de saknat balkong har jag tackat nej. Vilken jäkla tur alltså för det skulle faktiskt vara omöjligt för mig att bo utan en balle. Så kontentan av detta svammel är att jag tänker vänta tills lägenheten med bästa balkongen blir vår.

Sommarfeeling på ballen

Det blev flera timmar ute i solen på balkongen idag både för Tilda och mig. Jag planterade årets popcorngräs. Ifjol blev det så fint med detta busiga gräs så självklart ville jag köra på en favorit i repris.

Annars så blev det både lunch och ett glas rosé ute i solen. Kom på mig själv att jag nästan längtar tills årets sommarprat sätter igång. Har de förresten släppt vilka som ska prata i år?

Nybakta frallor är så gott

Annars så har jag mestadels latat mig hela långa dagen. Just det bakade frallor för jag blev så sugen. Tänka sig att jag faktiskt blivit ganska vass på att baka bröd vilket var ett av mina mål för något år sedan, Nu kan eller har jag satt check på den punkten.

HEJA HEJA LOREEN

Bild lånad av Gaffa,se

 

2 thoughts on “Sommartider hej hej sommartider

Add yours

  1. Vi har ingen balkong, men använder vår innergård flitigt. Goda drycker och grillning. Men allra helst vill jag ha en stor altan, och en liten trädgård, typ som min dotter har. Så vill jag bo

  2. Balkong är ett måste för mig om jag ens skulle få för mig att bo i lägenhet igen. Förstår inte hur folk klarar sig utan. Är ju så underbart att komma ut men ändå vara hemma.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: