Jag vill byta till henne

Hej

Godmorgon på er eller oss alla sötnosar som redan är uppe en dag som denna. Min fredag for iväg i ett rasande tempo och innehöll allt och lite till. Jag vill byta till henne var en ganska rolig kommentar som jag fick höra igår vid flera tillfällen. Tackar och bockar såklart men det går liksom inte byta till mig då jag inte är en sådan man kan byta till.

Jag vill byta till henne

Fredagar betyder måleriet på förmiddagar för mig så även igår. Helle och jag fortsatte med vårt projekt kring Elsi-Siv och påbörjade hennes väskor. Igår bjöd jag in de övriga deltagarna att skriva visdomsord eller hälsningar till henne. Vilka blev så så fina rullar vi stoppade ner i hennes unga väska.

Byta till mig

Jag fick höra av min arbetsterapeut igår att någon deltagare velat byta till mig. Alltså att jag skulle bli hens terapeut. Vilket var både roligt och lite smådumt. Mig kan man ju inte byta till då jag är bara deltagare som de flesta.

En stund senare fick jag höra av en annan terapeut med deltagare i släptåg att även de ville byta till mig. Kul när jag sätter avtryck och inspirerar och ska få alla glada och lämnar dem med en positiv känsla. Men det är lite så jag funkar att vilja få med andra i projekt och att alla ska bli involverande på sitt egna sätt….Fniss tänker inte byta bana till arbetsterapeut men visst är det roligt när andra tycker jag ger dem kraft och känns genuin. Tack för den…..

Dejt med A & S på ballen

Väl hemma igen blev det dejt med mina fredagskillar ute i solen på balkongen en stund. Alltså det blev sommar på en gång. Det är riktigt svettigt ute på balkongen och så attans skönt. Jag bara älskar det.

Sex timmar på Akuten

Tillbringade hela sex timmar på akuten igår eftermiddag kväll med Marcel och Celin. Akuten och deras struktur och organisation är ett sorgligt kapitel i sig och skulle lätt kunna bli ett helt inlägg. Säger bara en sak och det är att de behöver organisera för att få en bättre struktur på hur de arbetar och tänker kring patienterna. Punkt slut.

Hur som haver vakande M upp med en trötthet och utan ork vilket han tyckte var lite oroväckande. Han har problem med hjärtat och haft hjärtmuskelinflammation två gånger och så vidare. Äter nu fortfarande medicin vilket gör att om något känns galet behöver han i samråd med läkare åka in och ta prover och ekg. Just för att utesluta att något är fel eller mindre bra. Hur som haver allt såg lugnt ut och det var förmodligen bara en trötthet eller överansträngning för hjärtat var som innan med sämre pump på ena sidan.

Städar de inte ens rummen efter att någon haft det? Vet faktiskt inte för man vet nog knappt själva vad de gör och inte på den akuten. Vi hittade en röd väska eller modell mindre resväska under Marres säng meden adresslapp från När och Fjärran. Hur kan man ens missa en sådan väska när man städar ett rum?

Lite småkul blev allt kring väskan i alla fall. En sak är säkert att man blir mästare på att sysselsätta sig när man blir förpassad till ett mini rum i så många timmar.

Ny dag nya äventyr…..

2 thoughts on “Jag vill byta till henne

Add yours

  1. Vad skönt att allt såg bra ut med ekg:t!
    Håller med dig, sommarvärmen kom verkligen direkt nu. Perfekt när vi målar huset här hemma.

  2. Vilket väder det blev. Ja något har hänt med vården. Tror dom sliter rätt hårt där. Jag säger fortfarande att gjorde vårdcentralerna sitt jobb hade belastningen på akuten varit betydligt mindre…. Ha dygnet runt öppna jourcentraler för att avlasta… Så vackra rullar med visdomsord. Hade peppat vem som helst.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: