Staffan Hellstrand ska vara med

Hej

Alltså wao eller jippi vad det ska bli spännande. Jag längtar redan tills resultaten kommer. Staffan Hellstrand ska vara med i Så mycket bättre i år. Tror inte ni förstår vad han och hans musik särskilt från SH tiden betytt för mig. Lyssnar fortfarande idag på de skivorna ibland. Hur som haver grymt kul ska det bli.

Staffan Hellstrand ska vara med

Satte mig i soffan med datorn i knäet och hamnade på Aftonbladet och läste att Staffan ska vara med. Aldrig förr har jag sett fram emot så mycket till det programmet. Staffan och SH har varit en av mina favoriter under mina första år här i Stockholm. Min gamla bästa vän Linda och jag sjöng eller skrek jämt på hans låtar under en period.

Bilder av dig - song and lyrics by Staffan Hellstrand | Spotify

Grr lite sur på målaren som ändrade dag för sent

Äntligen såg i slutet på elände med mögelväggen. Idag skulle nämligen målaren komma sista gången och sätta tapeten. När klockan tickat över 45 minuter skrev jag till honom som ringde upp och ändrade att han skulle dyka upp kl 14 istället. Hmm tänkte jag men det var väl okej med en dag i solen ute på balkongen för mig. När klockan närmade sig 13:30 ringde han upp igen och ändrade till imorgon istället. Då var det inte långt ifrån att jag tappade det. Men när det inte är jag eller vi som satt igång denna renovering eller sanering utan värden har jag inte mycket att säga till om. Bästa är trots allt att vi fått en ny frisk vägg igen och att SKB betalar hela kalaset.

På med joggingskorna 

Jag drog på mig joggingskorna och gav mig ut på en runda i solen. Kände att jag verkligen behövde den för lite småsur blev jag med all rätt faktiskt. Turen gick bort till Långsjön. Idag var det flera som badade både gamla och barn. Jag kan billigt erkänna att jag var lite sugen på att bada jag också. Tror minsann att jag kanske ska försöka få till ett bad i veckan. Tror ni att jag törs?

 

 

6 thoughts on “Staffan Hellstrand ska vara med

Add yours

 1. Förstår att du surnade till där och då. Man har ju ett liv utan att behöva vänta på hantverkare. Bada får allt vänta ett tag till. Det ska vara riktigt varmt i vattnet om jag ska i.

 2. Bada!?! Nej fy vad kallt!!!
  Och vilken annan yrkesgrupp skulle kunna bete sig då där som målaren?!? Riktigt dåligt…. Men hoppas att det blir riktigt bra när det är klart iaf!

 3. Grrr för struliga hantverkare. Man avsätter ju tid för dem, så då är det ju smått irriterande att det inte dyker upp.
  Skönt med jogging men bada. ..nä tack. Du är modig om du hoppar i.
  Kram Kajsa

 4. brr!! Lite tidigt för bad enligt mitt tycke och tur att någon annan betalar för målaren för det är ju sjukt dålig service att ändra planeringen i sista stund

 5. Gud så irriterande! Men visst om inte du betalar så få du bita dig i läppen. Jag hade varit så frustrerad!
  Såg på Nymo att ni i Sthlm skulle få över 20 grader i veckan! Så avis för det enda vi har här i Skåne är blåst, kan inte ens sitta på balkongen.

  Jag hade aldrig badat för det är alldeles för kallt för mig men jag vet att många uppskattar det och mår bra av det. Jag tycker att du ska prova, det värsta som kan hända är att du fryser. Jag har badat i 14gradigt vatten och det får banne mig vara det kallaste jag någonsin badar igen.
  Kram

 6. Jag hade nog väntat lite till med att ta ett bad, även om det ser väldigt härligt ut så är jag/skulle jag inte våga. 😂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: