Ge mig en tanke

Hej

Jag hade nyss en himla bra teledejt med en fin vän medan jag var ute och gick milen. Solen strålade fast det var lite småkallt i luften där solen inte låg på. Ge mig en tanke. Ge mig en känsla och Ge mig en dröm. När man taggar ner och andas kommer ofta en del tankar som man annars inte ens hinner tänka för livet snurrar på. Lite där har jag varit idag. Många tankar har snurrat om både hur, var, varför och dream on som jag så ofta säger.

Ge mig en tanke

Ge mig en tanke, en känsla och en dream on så stannar vi där.  För det är i drömmarna och framtidsvisionerna vi blir kreativa, positiva och vill mera och vidare.  Lite så var uppläget från min vän som just nu befinner sig i mycket varmare trakter än vad jag gör. Avis? Lite faktiskt men jag trivs bra här…under min korkek…

Tanken som först kom till var – att hen inte skäms. En helt meningslös tanke för det skulle hen aldrig göra även om någon drog ner både byxorna och rullgardinen framför öppen ridå. Grejen är den att jag har så svårt för när någon blir lidande av andras dumheter liksom. Pinkt  punkt slut.

Ge mig en känsla

Känslan måste vara wao fasiken vad livet är nice just nu. Stannar där eller kan man förresten känna något annat när det är vår och allt bara vill slå ut och vara lite mera hela tiden.

Dream on

Högt och lågt och vitt och brett så drömmer jag just nu. Mycket säkert för livet bubblar på ganska bra på alla håll och kanter. Hjärtan dyker upp lite var stans för mig hela tiden just nu. Karma är inte en dum grej måste jag säga för förr eller senare hamnar alltid det som får tummen nej där det egentligen hör hemma.

Ska jag drömma lite mera praktiskt så önskar jag att jag tar tag i min gamla cykel och går bort med den till cykelverkstaden så den får bli fixad. För då ska jag susa runt runt överallt lovar jag mig själv.

Kan ni gissa hur gammal eller ung min cykel är? Den är nog garanterat bland det äldsta jag äger. Denna lilla pärla fyller hela 26 i sommar.

 

4 thoughts on “Ge mig en tanke

Add yours

  1. ja våren är härlig och sol är riktigt skönt. Fixa cykeln för det är riktigt skönt att bara kunna cykla iväg dit man känner för nu när vädret är fint

  2. Det får mig även att tänka på att vara i nuet. Att stanna upp, andas. Det innebär inte att planera för framtiden, men vi får aldrig glömma att livet händer just här och nu

  3. Det där med tankar som far överallt och ingenstans känner jag igen. Jag tycker det är både skönt och dumt. Dumt för att jag behöver vara i nuet och inte leva i framtiden hela tiden men skönt för att tankarna får flöda skönt.
    Underbara blombilder och snyggt att ditt nagellack matchar.
    Kram

  4. Drömmar är så viktiga och jag har insett med tiden att jag är en riktig drömmare, men man får inte glömma bort att leva i nuet. Vilket härliga vårbilder du bjuder på.

Kommentera

Up ↑

%d