Say something or what

Hej hallå

Say something or what, varför tappar jag det ibland kan man ju fråga sig. Svaret är ganska enkelt och självklart. Det lilla livet kommer emellan eller snurrar på så fort att tiden inte finns att säga någonting. Den bistra sanningen rakt upp ch ner.

Say something or what

Nu säger jag något om gårdagen först och främst. Naglarna fick sig en renovering igår igen. Dessvärre hade jag min nöt helt missat att boka in en ny tid hos Malin som självklart blev fullbokat så jag fick gå till den salongen jag varit hos några gånger i Älvsjö. Helt okej blev naglarna inte varken mer eller mindre. Men skönast var att slippa utväxten som inte var särskilt fräsch.

Häng med de bästa på Söder

Framåt sena eftermiddagen möte jag upp några av stjärnorna i mitt liv och firade livet bland annat med GT. Någon firade investeringar i livet vilket vi konstaterade kunde vara lika fast olika beroende på vad man investerar i. Dessutom konstaterade jag och gänget att jag blivit en himla bra sidekick som funkar både i fin och ful rum. Den är ju inte det sämsta eller vad ska jag säga. Fasiken vad svammel om ett trevligt och mysigt häng på Dryck & Vinbar vad mer behöver jag säga liksom.

Promis till jobbet

Det är inte ofta jag gått till jobbet. Ofta har jag däremot gått hem från Vintervikens Trädgård men idag vände jag på kakan och tog kaffemuggen i handen och lurarna i öronen och tog det långa benet före det andra. Wao vad det var verkligen så skönt och mysigt. Vackra underbara Mälaren wao vad vacker och härligt att ha runt hörnet.

Årets första geting vad envis och ville inte lämna min smörgås på fikastunden på jobbet.

Somnade i soffan på balkongen

Väl hemma igen blev lite plantering då jag kom hem med några förgetmigej tuvor. Det var så skönt ute i soffan att jag råkade somna till ute i värmen och sov en bra stund. Jisses vad jag älskar vår balkong och soffan som vi införskaffade när vi flyttade hit.

 

3 thoughts on “Say something or what

Add yours

  1. Att passa i både fin och fulrum är väl jättebra! Då passar man ju in överallt, värsta komplimangen 🙂

    Jag hann inte ut idag. Fastnade vid datorn och kom lixom aldrig därifrån. Illa!

  2. Härligt med vänner som funkar överallt .-) Det är inte så vanligt. Så vackert det ser ut, älskar verkligen vattnet. Evigheter sen jag var i Stockholm, och vill verkligen dit nu. Tänkte passa in det så jag kan vara med på Vid din sidas soppkök en dag. Sen visar du så härliga ställen och kommer med så mycket tips.

  3. Härligt med promenad och Mälaren är ju verkligen vacker! Jag tog också en tupplur igår. Riktigt skönt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d