Avslutade fredagen med AW på EAST

Godmorgon

Hade ni en bra fredag igår? Min gick i en rasande fart som mycket gör i mitt liv just nu. Eller just nu kanske är fel ord jag tycker om att leva och äventyr är nog bättre. Avslutade fredagen med AW på EAST. Dessförinnan hans det med mycket som var roligt och positivt.

Avslutade fredagen med AW på EAST

Fast jag somnande långt in på nya dagen vakande jag med ett leende på läpparna. Det blev allt en bra fredag. När jag nu satte denna rubrik så får jag allt köra ett baklänges inlägg. Jag börjar där min fredag slutade liksom. Jag har blivit en AW person jag. Den såg jag inte komma för några år sedan. Men attans vad det är kul och trevligt.

Igår mötte jag upp några gamla ansikten och några nya på EAST. Tanken var nog att vi skulle sitta på deras uteservering men vi blev lite för många och fick sitta inne istället. Det var lite synd för på uteserveringen var det både varmare och skönare då de körde på infravärmen. Men men vi hade det bra i alla fall när vi fick flytta in.

Nördat ner mig i franska äppelcider. Ska jag dricka drinkar ska det göras på bra ställen som verkligen kan sin grej. Det har liksom blivit så efter att kikat på David Kringlund som testar barer och kan sin grej. Så därför blir det mest cava eller fransk cider om jag inte vet med mig att de kan sin grej. Vet att detta lät drygt men lite så har det blivit. Ska det drickas drinkar har det mesta dels blivit Röda Huset, Corners Club, Phamarium och Asian post senaste tiden. Kvällens test cider får tre solar av fem från mig.

E S Strand eller skenet bedrar fortsatte

På måleriet fortsatte jag och Helle med vårt projekt om kvinnan som igår fick ett namn E S Strand. Det är verkligen härligt att skapa och gå loss med likasinnade personer som inte är rädda för att tänka utanför boxen. Måleriet ger så mycket energi, lust och glädje. Mitt tips blir att gå med i någon kreativ grupp där ni får använda era kroppar hjärnor och gå loss liksom.

Frukost på EH

Fredagsfrukost på Espresso H innan måleriet fick det bli. Eller med en cappucino för min del som gärna vill äta frukost innan jag drar iväg. Det var kul att snick snacka en stund med goda vänner även om vi sågs en stund även på kvällen. Annars så hann jag med dubbla möten vilket det ena var riktigt bra och gav mig framtidshopp om en bra höst.

3 thoughts on “Avslutade fredagen med AW på EAST

Add yours

  1. Mysigt!
    Jag gillar också aw, särskilt de där som går över i middag och man bara myser. Det ska helst vara fint väder och varmt, så man kan gå långsamt hemåt 🙂

  2. AW är aldrig fel 🙂 Förra helgen var jag ute, men nu är det jobbhelg och då hinner man inte med något annat. Däremot blir det mycket fest nästa månad då vi har både födelsedagar och bröllop.

  3. Låter som en härlig fredag! Det var längesen jag var på en AW men det är ju riktigt kul. Vad roligt att skapa loss sådär och bara låta kreativiteten flöda.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: