Vardagsmys och glädje

Halloj

Hörni det behövs egentligen inte så mycket i livet för att man ska må gott. Vardagsmys och glädje. Viktigast av allt har jag alltid sagt är äkta närvaro i egentligen allt i livet. Men framför allt i relationer tänker jag. Jag kommer aldrig som empatiska Kamilla förstå hur man kan offra sina närmsta för sitt eget ego. Jag borde skriva en bok.. På tal om boken så vilade jag det projektet hos förläggaren då jag inte var redo men snart är jag nog det.

Vardagsmys och glädje

Ofta säger jag det stora i det lilla och det lilla i det stora. Det stora i mitt lilla liv och det lilla i den stora världen. Hur man än vrider och vänder så handlar allt om att ta tillvara på livet och tiden vi har. Igår kväll när dottern skulle parkera om bilen då det några veckor till fortfarande är städdagar på gatorna här i Stockholm åkte vi till IKEA och Kungens kurva.

Utan att vi egentligen skulle köpa något alls fick vi några nya ideér och hade framför allt kul. Mycket bus och trams blev det. Puss på dig mitt lilla hjärta…♥.

Äntligen sopas vår gård

Hade mina barn varit yngre och cyklat runt hade jag säkerligen sopat hela gården redan nu. De är på tok för långsamma på denna fronten säger jag men kryss i taket. Plötsligt hände det och nu är gården ren och fin från alla sand och smågrus.

Gymmet och glass som belöning

Jippi äntligen hann jag med att börja dagen med ett bra pass på gymmet. Träna på morgonen eller förmiddagen det är min grej det. Bara för att liksom eller varför inte när det fanns en tjuga i träningsväska stannade jag och köpte glass på vägen hem.

Halva priset och lite för att solen skiner plus att jag köttade bra på gymmet. Hur som haver man ska unna sig i livet just därför blev det glass idag igen.

3 thoughts on “Vardagsmys och glädje

Add yours

  1. Gäller verkligen att kunna glädjas åt det lilla 🙂 Har varit så seg, och så omotiverad att träna, men hade en PT tid. Sa det, men han skiter ju i det 🙂 får jag säga att det blev ett av de bästa passen någonsin:-)

  2. Här har de inte heller sopat gatorna än, hoppas på att de gör det idag då barnen är så sugna på att cykla.
    Härligt med en glass efter träningen, glass blir det nog här efter jobbet idag skulle jag tro.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: