Skenet bedrar framskrider

Hej

Det är f f fredag idag hur skönt är inte det så säg. Jag känner mig redigt sleten faktiskt och behöver verkligen bara slappa på soffan ikväll. Skenet bedrar framskrider. Idag satte jag och Helle äntligen igång vårt konstprojekt. Vilket verkligen är tokigare än tokigast men så vansinnigt roligt.

Skenet bedrar framskrider

I morse var jag tidigare än tidigast på Måleriet. Övertaggad och peppad till tusen skulle man nog lugnt kunna säga. Men vad då…äntligen skulle vi få sätta igång med vår gemensamma skapelse eller vad man nu ska kalla det för.

Slog våra kloka ideér samman

För någon vecka sedan började jag och Helle (en kvinna i målerigruppen) prata om att vi borde verkligen göra någon tillsammans. På den vägen är det nu. Vi bestämde där och då att vi skulle ta med fem saker var som vi kanske skulle kunna göra något av.

Vi kom på så bra ideér och drog igång. Dessvärre har vi bara hunnit få till basen eller stommen. Färg måste torka vilket tar sin lilla tid vare sig man vill eller inte. Vi hade flera olika namn på verket men landade i ett som en kollega nämnde för alla var nyfikna på vårt projekt. Och tyvärr så hade vi inte så många svar för inte ens vi själva har alla svar eller vet vad det slutar.

Skenet bedrar alltså sa P och där och då blev det namnet för detta tokeri som vi kallar det.

Städa och EM i artistisk gympa

Annars så blev det städa i raketfart innan det var dags för mångkampsfinalen i EM i artistisk gympa. Det var himla kul att vi hade två svenska gymnaster med i finalen. Gympa är och kommer säkerligen alltid vara min favorit idrott.

 

2 thoughts on “Skenet bedrar framskrider

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: