Summering av påsken 2023

Hej

Summering av påsken 2023. Det har varit så skönt att vädret bjudit upp till dans. Särskilt när vi har det lite kaos på Tildas rum sedan upptäckten av allt mögel vilket nu är borta. Däremot så väntar en resa med minst lika mycket hantverkare. Då SKB ska ta reda på varför det blivit som det blivit och åtgärda allt kring det.

Summering av påsken 2023

Delar av påsken har jag redan skrivit om så jag får fortsätta med gårdagen eller påskdagen som man såklart bör säga. Igår gav jag och William oss ut på en långrunda igen. Turen blev lite annorlunda igår då vi valde att gå mot Axelsberg och Örnsbergs båtklubb. Jag ville till vattnet och Mälaren. Tänk att vi gått på bryggorna längs Vinterviken säkert tre gånger i veckan i nästan två år när Wille var liten. Vilket han såklart inte har något minne av men så var det. 1,2 mil blev det i mina ben igår. Det måste jag allt ge mer än godkänt.

Balkongen städad och dynorna på plats

Igår eftermiddag fixade jag balkongen. Så från och med nu är det slut på vintern….Jag hängde där ute i flera timmar och njöt av våren som äntligen kommit.

Trotsade träningsvärken

Jag trotsade träningsvärken och drog till gymmet riktigt tidigt imorse. Däremot så gick det trögt och var så kämpigt i roddmaskinen. Nästan så jag höll på att de upp men icke…jag fixade mina kilometrar.

Belöningen – kaffe i solen

Gissa om jag njöt med min kaffe i soffan på balkongen. Vädret har och är bara bäst just nu. Tackar och bockar för våren.

Bu för AIK

Jag som hade planen att sätta mig i soffan och heja på AIK när det mötte Norrköping i hemmapremiären för säsongen. Bu vilken urkass match. AIK var usla på alla platser medan Norrköping briljerade. Så grattis till Norrköping för en fin prestation och bra spel.

4 thoughts on “Summering av påsken 2023

Add yours

  1. Ja våra lag delar jumboplatsen. Så pinsamt av två lag som borde ligga på övre halvan. Bra gjort att köra på fast du inte ville. Har kämpat med det också.

  2. Vädret har varit helt underbart i helgen. Nu känns det verkligen som våren är på gång! Helt fantastiskt!

Kommentera

Up ↑

%d