Ännu sker mirakel

Halloj

Ännu sker mirakel kändes det som imorse när jag vakande av att solen sken in genom fönsterna. Och även väderappen i luren vittnade om att solen ska lysa i helgen. Jippi eller kryss i taket. Hur som haver ännu kan under ske även om min fredag bitvis var riktigt sur. Men jag ör nog nästan världsmästare på att leva randigt liv så jag fixar det mesta. Lös problemet ekar fortfarande i skallen ibland liksom.

Ännu sker mirakel

Jag skulle kunna skriva värsta storyn om tokigheterna eller knaset som hände igår men negativitet är så förbaskat trist att ta del av så ni får bara höra det som faktiskt var på topp. På morgonen fixade jag och trixade med alla mina planteringar som tar upp en hel bokhyllas tak. Snart så kan nog det mesta flyttas ut på balkongen och skänkas bort. Därefter fick jag feeling och satte bulldeg.

Det skulle jag såklart inte gjort om jag inte hade koll på att vi hade tillräckligt med margarin hemma. Så medan degen jäste fick jag snällt dra på mig utebrallorna över pyjamasbyxorna och dra mössan knata iväg till affären. Väl hemma satte tokigheterna igång vilka avlöste sig på ett löpande band. Så när klockan närmade sig att möta upp en vän på en AW studsade jag nästan iväg.

Tjejsnack på Mellqvist Matbar

Det märktes att människorna i vår lilla stad längtade ut efter sol och vår igår kväll. För när snövädret försvunnit och det till och med var lite ljust var det fullt med människor ute i stan. Åsa och jag hamnade på Mellqvist Matbar igen vilket är himla trevligt tycker jag. Vi fick bra platser i baren och satt där och snackade om livet och alla toppar och dalar.

Spännande cider har blivit en grej för mig. Äkta fransk fin cider är lite lyx faktiskt tycker jag. Det är alltid lika kul när jag testar någon ny som är en höjdare. Igår drack jag en Galipette Brut som även finns på vårt berömda bolag. Den har en fruktig smak med liten sötma, inslag av röda äpplen, halm, nötter, kryddor och apelsin. Nötter går alltid hem hos mig det är lika med vin om det finns inslag av nötter eller choklad och mörka bär passar det mig.

Hemma i soffan blev det några avsnitt av Love is Blind innan Tilda och Marcel kom hem. Det blev en himla bra fredag trots allt sker mirakel fortfarande.

4 thoughts on “Ännu sker mirakel

Add yours

  1. Vilken tur du hann 🙂 Man blir så ställd då man tror man har något hemma och sen är det bara slut. Kul att komma iväg på lite AW i alla fall.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: