Hur går det med stegen

Hej

Många har frågat mig om stegen som jag hittade i grov soprummet. Hur går det med stegen. Jo det går bra faktiskt. Först igår när solen äntligen kom tillbaka kunde jag påbörja mitt lilla projekt kring den.

Hur går det med stegen

Några minns säkert att jag för någon vecka sedan såg en stege i grov soprummet när jag skulle kasta skräp en tidig morgon. Stegen var kvar när jag kom från jobbet och fick landa liggandes hemma på balkongen. Så kom vintern tillbaka och det fungerade inte att stå ute på balkongen och slipa bort all gammal färg från stegen.

Men kryss i taket igår tog jag tag i projekt stegen. Det som var eller är lite trist är att sista trappsteget var trasigt så det fick jag plocka bort, Sedan är stegen lite för smal för en idé som jag fick kring stegen i veckan. Så jag kanske får tänka om en runda till men en sak i taget idag ska den slipas klart så det går att påbörja planerna för årets balkong på allvar.

En slipade och den andra pusslade i timmar

Jag slipade och höll på i flera timmar medan Tilda pusslade och pusslade. Hon har alltid varit en pusseltjej. Dessvärre så måste vi fixa en ram till hennes nya pussel så det går att spara. Och kanske inte tar upp hela vardagsrumsborden. Så att fixa en ram får bli lite av dagens tredje to do på listan.

Årets påskris

Påskrisen är klara och på plats så även vår gamla häxa som följt med i tusen år känns det som. Det är bara påskäggen som ska fyllas sedan kan vi leka påsk även här hemma nästa vecka.

3 thoughts on “Hur går det med stegen

Add yours

  1. Ja du har att göra idag ser jag. Har jobbat natt så vi åkte iväg en sväng och nu är det fotboll som gäller. Tyvärr inte på plats

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: