Äntligen Lovikkavantar för att

Hej

Vet ni vad en sak förstår jag inte riktigt mig på. Varför ska vi nästan bli förbaskade på årstiden innan den säger tack och hej för denna gången? Jag menar typ som jag som egentligen älskar vinter men nu blir nästan sur på allvar över detta snöoväder som drar fram. Jag vill ha vår trots att jag äntligen blev med lovikkavantar för att jag tappade bort min ena vante idag. Så dåligt gjort av mig. Vad lärde jag mig av det kan man undra – jo att jag inte ska greja med tusen andra saker som jag skriver sms.

Äntligen Lovikkavantar för att

När jag var barn hade jag vita fina lovikkavantar med röd blå och gula trådar. Jag minns dem så väl för de var poppis på den tiden kan jag lova. På senare år har jag velat ha liknande vantar men det har liksom inte blivit av. Förrän idag då när jag klantade mig och tappade bort en av mina bästa svarta vantar. Vilket resulterade i att jag snällt fick köpa ett par nya svarta stickade vantar. Det var då det hände att jag blev med lovikka igen och himla fina till och skönt.

Målade trädgårdsmöbler på Trädgården idag

Onsdagar betyder jobba på trädgården för mig. Idag var det inget väder för plantering eller fixa med växter. De utomhus var liksom täckta av snö så jag och en kollega målade vidare på trädgårdsmöblerna till cafét. Vi hann nästan klart en stol kvar men den hinner vi fixa till nästa vecka.

Oj oj bussarna krockade i korsningen

Det händer grejer hemma i korsningen kan man säga. Lite allmänt trafikkaos som det så ofta är i den här stora staden. Två bussar kört in i varandra och trafikledningen är där och styr men det tutas hej vilt i alla fall. Så kul att stå inne i värmen och se cirkusen alltså.

3 thoughts on “Äntligen Lovikkavantar för att

Add yours

  1. håller med dig ska ju vara sommartid nu, men det känns det ju verkligen inte som XD. Roligt detta med vantarna dom var jätte popurlära när jag gick i mellanstadiet kom ja ihåg. Just dom vantarna är nog ett sånt mode som bara kommer in igen 😀

  2. Det blir lite nostalgi då jag läser detta. Lovikavantar hade man allt som barn. Tycker fortfarande att dom är fina. Ja, nu får vintern allt lämna oss tycker jag. En vit jul vill vi ha, men i år stämmer det nog att julen vara än till påska.

  3. Ja denna snön som nu kom i onsdags var inte alls kul. Hoppas och håller tummarna nu att inge mer snö kommer. Vill ha vår 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: