Uppdatering av både hår och naglar

Halloj

Äntligen har snöstormen slutat och solen kommit tillbaka tack och lov för det. Uppdatering av både hår och naglar. Trots att jag haft ont i magen i flera dagar så rullar livet på. Man eller jag då blir allt lite små sänkt av att ha lite ont i magen. Kroppen säger ifrån att jag snurrat upp livet lite för fort skulle jag gissa på för jag känner igen det magonda.

Uppdatering av både hår och naglar

Igår tog jag bussarna till Tyresö och Malin för att som rubriken lyder uppdatera mig med nya naglar. Innan det var dags hann jag med att bjuda mig på en förmiddagsfika på SuråDeg. Det är allt lite skönt att jag i samband med att jag återigen hänger i Tyresö kan fika på mitt gamla bageri. Kanske inte riktigt men SuråDeg finns även i Tumba menar jag.

Småkakor är helt klart underskattat. Så gott när kakorna är små på riktigt.

Naglarna blev toppen som alltid

Som alltid blev jag nöjd med nya naglarna. Enkla och stilrena med olika färger på v-fransk tippar fick det bli. Vill ni göra bra och fina naglar tycker jag att ni ska bege er till Tyresö och gå till MalinMiss Elegance Sthlm.

Nyklippt och fin

Idag hade jag äntligen klipptid igen. Varför ska jag alltid skjuta upp mina klippningar till det nästan är panik? Lathet eller för att det kostar en slant är nog en blandning skulle jag tro. Hur som haver så känns det himla skönt att vara fräsch i håret igen.

Janne Andersson på allas läppar

Ja ni vad ska man säga. Efter att sett den omtalade intervjun tappade jag hakan. Så otroligt oproffsigt på flera plan. Sedan kom pressträffen där herr Andersson skulle förklara sig och be om ursäkt. Blev vi klokare av den? Skulle inte tro det faktisk. En sak som är säker är att förbundskaptenens förtroende måste fått sig en tag som inte alls kommer vara bra varken för herrn själv eller fotbollslandslaget.

KRAM

3 thoughts on “Uppdatering av både hår och naglar

Add yours

  1. Ibland måste man bara få unna sig lite lyx. Så fina naglar. Hörde bara nåt om det och förstått att något hände på den där intervjun, men hörde den inte.

  2. Snygga naglar. Avundsjuk på alla som kan ha lyxiga naglar till vardags, har själv jobbat inom vården så många år och då inte fått använda nagellack så nu har jag glömt bort hur man gör 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: