Pharmarium cocktailbar i Världsklass

Hej

Ännu en vecka har passerat. En vecka fylld med fart och roliga äventyr. En vecka i min smak helt klart. Bästa av allt är att även nästa vecka ser ut att flyta på i samma stil. I like it…Pharmarium cocktailbar i Världsklass med allt vad det innebär. Vi helt klart tagna av med storm av allt vad de heter.

Pharmarium cocktailbar i Världsklass

En sak som är säkert är att det är stor skillnad på en bra bar och en i världsklass. I lördags var jag på en av de allra bästa vi har i vårt avlånga land. Där Sveriges första apotek en gång öppnade på 1500-talet, på Stortorget i Gamla stan, hittar du idag den prisbelönta cocktailbaren Pharmarium. Här har den gamla läkarkonsten gett inspiration till barens fascination för mixologi och fantasifulla drinkblandningar. Till drinkarna serveras även passande småplock att kombinera med.

Pharmarium är en av Stockholms mest säregna och omtalade cocktailbarer. Att inspirationen är hämtad från stans första apotek skvallrar både namnet och inredningen. Mysfaktorn är hög och proffsigheten av allra högsta nivå. Pharmarium är stajlat av samma designbyrå som ligger bakom likaledes konceptuella Brasserie Le Rouge och Griffins’ Steakhouse.

Vi kommer garanterat tillbaka

Visst att cocktaildrinkarna är lite dyra men här betalar man för hela upplevelsen skulle jag faktiskt säga.Superproffs och världsklass det räcker så tänker jag.

Magi att kliva ut mitt på Stortorget i Gamla Stan vid midnatt. Vilken himla bra kväll det blev fast jag hade lite magknip hela dagen. Extra mysigt också att möta upp dottern och åka samma tåg hem. Tänk vad stora barn jag har nu. Älskar dem alla tre mest av allt.

Stegen har många frågat om

Jo då jag har stegen nu. Däremot så var ena steget trasigt och den behöver fixas till. När det blir varmt eller inte vinter och blött ute på balkongen ska jag ta tag i det projektet.

4 thoughts on “Pharmarium cocktailbar i Världsklass

Add yours

  1. Går också hellre på ett sådant ställe, Hellre kvalitet än kvantitet. Du tipsar om så mycket bra ställen i Stockholm. Vi pratar lite om att ta oss dit inom en snar framtid, och kommer helt klart be dig om massa tips då.

  2. Låter som ett spännande stället att besöka. Vet du om de serverar alkoholfria drinkar också? Gillar inte smaken av alkohol nämligen

Kommentera

Up ↑

%d